2777
2789
عنوان

جواب دهن پر کن می خاما🙂

204 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها قبلا ب عشقم گفته بودم ک. تصمیم دارم درسم تموم شد عروسی بگیریم (کاردانی هستم ترم اول) ولی متقاعدم کرد ک چند. ماه دیگه عروسی بگیریم بعد اگه خواستم درسمو ادامه بدم، اگرم ن ک هیچی برم دنبال ی هنر دیگه، 

ولی الان نظرم عوض شده  هرچی فک می کنم می بینم نمی صرفه درسمو نصفه ول کنم دوست دارم مدرک کاردانیو ک گرفتم(یعنی ی سالو نیم صبر کنه) بعد برم سر خونه زندگیم، دیروز ک بهش تصمیممو گفتم عزیزدلم بنظرم ناراحت شد، گفت ک اینجوری ک دیر میریم سر خونه زندگی مون وطاقت دوریمو نداره(البته منم عین خوش،خیلی دوسش دارم می خام هرچ زود تر باهاش عروسی کنم ولی فعلا درسم مشکله) حال قرار شده ک امروز بازم راجب این موضوع بحث کنیم 

اون تا دو جمله میگه من زود قانع میشم ب نفعش، 

بنظرتون این دفه چی بگم ک حرفمو قبول کنه🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر چی زودتر عروسی کنید مشکلات اقتصادی زودتر حل میشه 

اگه همسرت الان صدمیلیون خرج عروسی کنه دوسال دیگه سیصد میلیون نیشه 

بعدش شاید بنده خدا خونه مادرش اذیت میشه دوست داره غذا زنش بخوره یا کناز زنش باشه

بگومیخوام الگوی خوبی برای بچم باشم تحصیلاتم بالا باشه پیش بچه هام زیرسوال نمیرم ک درس نخوننو بگن توخودتم نخوندی بهتر ک ادامه بدم و توتحصیلات بچه هام کمکشون کنم تویادگیریشون کمک حالشون باشم اونا هم افتخارمیکنن مادرشون تحصیلاتش بالاس حتی زبون توام بلند میشه ک خانومش تحصیلات بالا داره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم هر چی زودتر عروسی کنید مشکلات اقتصادی زودتر حل میشه  اگه همسرت الان صدمیلیون خرج عروسی ک ...

عزیزم هزینه تحصیلاتم بالا میره هیچ فرقی نداره چ از اینور بوم بیفتی چ اونورش

درهر صورت بهتره قبل عروسی بخونه بعدا بچه پاگیرمیشه و نمیذاره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم هزینه تحصیلاتم بالا میره هیچ فرقی نداره چ از اینور بوم بیفتی چ اونورش درهر صورت بهتره قبل عرو ...

اره نظر خودمم همینه بخونم بهتره، ی بار گفت اگه الان نخونی وبیایی زندگی مونو تشکیل بدیم یکی دوساله یگه هم می تونی از اول  شروع کنی، ولی حیفم میاد این چند ماه زحمتم ب باد میره دیگه

اره نظر خودمم همینه بخونم بهتره، ی بار گفت اگه الان نخونی وبیایی زندگی مونو تشکیل بدیم یکی دوساله یگ ...

ن ن اصلا اولا تمام هرچیزی ک یادگرفتی یادت میره

دوم اجازه نمیده اونجا هم قطعا ی بهانه دیگه میاره اینی ک الان بهانه میاره بعداهم بهانش جوره ک نری 

بخون محکم وایسا تموم کن بعدا سخت پشیمون میشی