2777
2789
عنوان

از ویار بارداری نمیترسید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 214 پست
الهی عزیزم🤗 خدا حفظش کنه برات🤲🏻

مرسی عزیزم همچنین عزیزای شمارو البته باعث توبه هم شدا باعث شد به تک فرزندی ایمان بیارم 😂😂😂😂😍🤕

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم همچنین عزیزای شمارو البته باعث توبه هم شدا باعث شد به تک فرزندی ایمان بیارم 😂😂😂😂😍🤕

ممنونم عزیزم،والا سخته 

من واقعا موندم اونایی که ویار شدید داشتن چجوری بار دوم حامله میشن دور از جون از زندگی سیر شدن

ادمو میکشه اون ویار لعنتی

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
ممنونم عزیزم،والا سخته  من واقعا موندم اونایی که ویار شدید داشتن چجوری بار دوم حامله میشن دور ...

من ویارم شدید زایمان خیلی اذیت شدم تا اخر سزارینم کردن واقعا سخت بود الان کسی بگه حاملم پشتم میلرزه 🤕😂😂

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
من ویارم شدید زایمان خیلی اذیت شدم تا اخر سزارینم کردن واقعا سخت بود الان کسی بگه حاملم پشتم میلرزه ...

من میگم باز صد رحمت به زایمان تهش یکی دوروز دیگه

ویار چی نه اومدنش معلومه نه رفتنش😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌