2777
2789

شوهرم اصلابهم پول نمیده یکسال ونیمه یه هزارتومنی تودستم نذاشته درست وحسابیم کارنمیکنه به اندازه ای کارمیکنه که قسطش روبده درست توخونه گوشت مرغ برنج وسیله خونه نمیاره هرچی میخوام برای خونه ده دفعه بایدبگم تابیاره ولی برای خونوادش خوب خرج میکنه آرزوم شده یه بارمنم صدهزهرتومان توکیفم باشه شوهرم بهم داده باشه دروغ چرافقط سه ماه پیش یه شلواربرام خریدتولدم هم یه تیکه طلاخریدآرزوم شده یه اسباب بازی شیک برای بچه ام بخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که داری بچه داری میکنی ولی به نظرم بهش بگو من نیاز به پول دارم خرج دارم  اگه نمیدی بچه رو خودت نگه دار یا بذارش مهد من برم کار کنم نیازهامو برآورده کنم با درآمدش . 

یه بار برو بیرون بیا خودتو ناراحت نشون بده بگو داشتم تو نعازه وسایلا رو میدیدم دستم خورد یه گلدون افتاد شکست مثلا ۱۰۰ تومن بود ابروم رفت و نداشتم بدم معازه داره ناراحت شد و فلان و....نمیدونم چند بار اینجور چیزایی سرهم کن و بگو شاید اثر کنه.

والا نمیدونم بعضی مردا چشونه و چرا براشون مهم نیست این چیزا

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خودش دکترمیبرم هروقت میخوام برم

خب باهاش صحبت کن بگو ماهی انقد بده میرم بیرون تو کیفم باشه دوست دارم پول نقد داشته باشم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
عزیزم نمیده هزهرباربااش صحبت کردم فایده نداره

خب مجبوری با کلک ازش بگیری وقتی سرکاره بگو فلان چیز لازممه ضروریه الان برام کارت ب کارت کن باید بگیرم، یا بگو برا مدرسه میخام هزارتا چیز دیگه

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
باید بگی بچمون . بعد براش اسباب بازی میخره. وقتی میگی بچم ینی خودت باید کار کنی و پول در بیاری برا ب ...

انقدربهش گفتم بهش میگم دوست دارم تخت بگیریم برای بچمون دوست دارم اسبابازی خوشکل بگیریم یک ماه دارم زنگ میزنم به مادرشوهرم زن عموجغجغه ای برای بچه ام بخرباشه برم بازارمیخرم قربون بچه ات برم ولی نمیگیره لباس براش خریده ولی جغجغه نمیگیره همه اسباب بازیهاش روخونواده خودم میخرن

یه بار برو بیرون بیا خودتو ناراحت نشون بده بگو داشتم تو نعازه وسایلا رو میدیدم دستم خورد یه گلدون اف ...

بلدنیستم ازاین دروغابگم ولی حس میکنم خدامن رونمیخوادچون توخونه بابام هم خیلی تنگی کشیدم بابام کاردرست حسابی نداشت ازدواجم کردم همین جورشدشانس منه