2777
2789

سلام .من تصمیم دارم برم خیاطی یاد بگیرم که هم سرم گرم بشه هم منبع درامد بشه.البته هدفم استخدامیه که دارم براش میخونم.ولی تو شهر غریب ازدواج کردم خیلی بیکارم.

ب نظرتون چقد طول میکشه تا خیاط حرفه ایی بشم؟یا به درامد برسم.درضمن هیچی خیاطی بلد نیستم ولی سلیقم خوبه.

پزشک دهکده ام😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلکم دوست من ۴ ماهه یاد گرفت الانم داره خیاطی میکنه درامدش خوبه بخدا 

کارشم خوبه هیچ کاری سخت نیست تو بخوای میتونی 

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀

خواهرشوهرم خیاطه آره درآمدش کم کمش ماهی ده تومن میشه با اینکه فقط تو یه محله و خونشون یه ساله اومده تو اون محله..آما یه ده سالی هست کار میکنه..شمام اگه کارت خوب باشه کم کم درآمدت بالا میره

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
خیاط حرفه آیی  یک مهارت  دو حوصله  سه متد یادگیری و استاد  اینا اوکی باشه دو ...

خودمم خیلی دوس دارم مزون بزنم.

متاسفانه شوهرم حمایت نمیکنه میگ فقط درس.

البته میتونم راضیش کنم.

فقط میخام بدونم ارزش داره؟

پزشک دهکده ام😇

پرسیدم گفت ۷ماهه دوره نازک دوزی،هفته ایی ۳جلسه

سلیقه داشته باشی زودترم یاد میگیری 

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀

خیاطی بدون الگو بری بهتره .من خیاطم .

قبلا برای مردم خیاطی میکردم ولی ازوقتی ازدواج کردم فقط براخودمونو فامیلامون.

درامدش خوبه من مشکل پول اصلا نداشتم وکلی طلا خریدم با خیاطیام .

تازه خیلی هم علاقه دارم 

هنر مفید وباارزشیه.

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...
پرسیدم گفت ۷ماهه دوره نازک دوزی،هفته ایی ۳جلسه

چه طولانی. من سه ماهه رفتم خوب حالا هفت ماهه میری طوری نیست

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خودمم خیلی دوس دارم مزون بزنم. متاسفانه شوهرم حمایت نمیکنه میگ فقط درس. البته میتونم راضیش کنم. ف ...

عزیزم به روحیات خودت بستگی داره خواهر من مجازی یادگرفته الان تقریبا نزدیک یکساله خیلیییی تمیز میذوزه

خواهرشوهرم خیاطه آره درآمدش کم کمش ماهی ده تومن میشه با اینکه فقط تو یه محله و خونشون یه ساله اومده ...

اره به نظرم سلیقه با حوصله تو خیاطی خیلی مهمه.

خیلی عالیه.ولی ده سال خیلیه.

من هیچی بلد نیستم تازه میخام برم سراغش

پزشک دهکده ام😇