سلام .من تصمیم دارم برم خیاطی یاد بگیرم که هم سرم گرم بشه هم منبع درامد بشه.البته هدفم استخدامیه که دارم براش میخونم.ولی تو شهر غریب ازدواج کردم خیلی بیکارم.
ب نظرتون چقد طول میکشه تا خیاط حرفه ایی بشم؟یا به درامد برسم.درضمن هیچی خیاطی بلد نیستم ولی سلیقم خوبه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلکم دوست من ۴ ماهه یاد گرفت الانم داره خیاطی میکنه درامدش خوبه بخدا
کارشم خوبه هیچ کاری سخت نیست تو بخوای میتونی
زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
خواهرشوهرم خیاطه آره درآمدش کم کمش ماهی ده تومن میشه با اینکه فقط تو یه محله و خونشون یه ساله اومده تو اون محله..آما یه ده سالی هست کار میکنه..شمام اگه کارت خوب باشه کم کم درآمدت بالا میره
دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀