2777
2789
عنوان

بیاید بگید شما بودی چکار میکردی ؟

126 بازدید | 15 پست

خانوما من همسرم رو به اسم صدا میزنم این عیبه؟؟مادر همسرم میگه من بچه هامو بهشون نمیگم تو و همه رو اول اسمشون آقا میذارم تو چرا با بچه من اینجوری صحبت میکنی چرا احترام نمیذاری و یه جور رفنار میکنی انگار تو دیروز زاییدش هرچی با همسرم صحبت میکنم مبگم‌من با تو چطور رفتار کردم‌میگه هیچی ولش کن یه چی الکی میگه نن ازت لی احترامی ندیدم ... من هیچوقت با همسرم بد صحبت نکردم فقط اسمشو صدا میزنم حالا برادر شوهرمم میگه چرا تو اوایل با آقا صدا میزدی الان اسمشو صدا میزنی جوابشو دادم گفتم عجبا یعنی من باید به شما توضیح بدم که شوهرمو چطور صدا میزنم مگه بقیه چی صدا میزنن؟ باز دوباره رفته به پدر همسرم گفت آره فلانی زنش با اسم کوچیک صداش میزنه ...اونم دیشب به من‌میگه احترام شوهرتو نگه دار دیگه نتونستم خودمو زدم زیر گریه گفتم مگه من چکار کردم که همتون اینو میگید بگید کجا بد حرف زدم‌ چه بی احترامی کردم؟؟من نمیدونم چرا اینا انقدر به اسم صدا کردن شوهرم گیر میدن شما جای من بودید چکار میکردید؟

مگه شوهرت پشت اسمش خانوم میزاره؟ مثلا زهرا خانوم؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرت پشت اسمش خانوم میزاره؟ مثلا زهرا خانوم؟

نه ...من ۸ سال از سوهرم کوچکترم ۳ ساله عقدیم و حالا مادرشوهرم عروس جدید گرفته یک ماه نمیدونم چش شده که به من گیر میده همه حرفشم اینه که چرا اسم بچه منو صدا میزنی ...

من همیشه به اسم صداش میزنم یه ی آخرش هم اضاف میکنم بعضی وقتا هم نفس و جیگر شازده و بی احساس و بدجنس صداش میکنم که هر چند آخری خیلی رو مخ خانواده همسرم هستن 

خدایا ازت ممنونم به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی   

از عمد شوهرمو جلوشون ب اسم صدا میزدم😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
نه ...من ۸ سال از سوهرم کوچکترم ۳ ساله عقدیم و حالا مادرشوهرم عروس جدید گرفته یک ماه نمیدونم چش شده ...

بگو مادرجون اسم واسه صدا زدنه دیگه. و من در کنار این ک احترام شوهرمو دارم خیلی هم احساس صمیمیت باهاش میکنم من با شوهرم رفیقم. رفیقا هم همدیگه رو ب اسم کوچیک صدا میزنن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بگو دیگ هیچ راهی پیدا نکردین بین زن و شوهر دعوا راه بندازین آشوبگرا

من به شوهرم گفتم تو بگی من آقا صدا میزنم اما میگه نه اسمم چه اشکال داره ...میگم‌پس برو به خانوادت بگو مشکل نداری و انقدر زوم نکنن ...من احساس میکنم خیلی ونبال ایراد گشتن چیزی پیدا نکردن‌گیر دادن به این موضوع ....

نه ...من ۸ سال از سوهرم کوچکترم ۳ ساله عقدیم و حالا مادرشوهرم عروس جدید گرفته یک ماه نمیدونم چش شده ...

اصلا محل نده و کار خودتو بکن عجباااااا

خدایا ازت ممنونم به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی   
بگو مادرجون اسم واسه صدا زدنه دیگه. و من در کنار این ک احترام شوهرمو دارم خیلی هم احساس صمیمیت باهاش ...

الان دوماه که هی میگن چرا به اسم‌صدا میکنی هرچی توصیح میدم‌میگم شوهرمه مگه بقیه چکار میکنن فایده نداره عاجز شدم میخوام یه چی بگم‌ساکت بشن ...

در بعضی خانواده ها این موضوع خیلی مهم هست. من دیدم بعضی ها مقید هستند که حتی بچه های کوچک رو با پیشوند و پسوند خانم و آقا صدا می کنند بزرگتر که هیچی. اگر این رفتار در خانواده همسر شما هم مرسوم هست درخواستشون عجیب نیست