2777
2789
من باردارم و ماه اخرم وتا دوهفته پیش بچم بریچ بودکلی خوشحال بودم گفتم سز میشم حالا سفالیکه.هزینه بیمارستان خصوصی بالاس دیروز رفتم پیش ۱۵تا دکتر زنان میگفتن پول بده ببریمت خصوصی وگرنه عملت نمیکنیم واقعاااامن خیلی بدشانسم اخه چرا خدا دلم واقعا مرگ میخواد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب ارزو کردم کاش حامله نبودم

الهی بگردم عزیزدلم حق داری سخته واقعا تو این اوضاع ولی اینجوری نگو ته دلت جونت ب بچه وصله اینام  درست میشه هزینشم جور میشه یا میبینی دقیقه آخر اونی شد ک میخوای

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
طبیعی هم واژن به هم میریره هم مثانه خراب میشه درداش که بماند

عزیزم مال من تا دقیقه نود همه چی درست بود دیدن نمیتونم زایمان کنم دستور سز دادن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

آره هست ولی براهمه مثه هم نیست اگه دکترت خوب باشه برشارو خوب بزنه و خوب بخیه کنه مشکلی پیش نمیاد نمیخوام الان بگم که فکر کنین دروغ میگم خودم سه تا طبیعی آوردم اونجوریکه یسری خانمای اینجا میگفتن نشدم.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

تو یه تاپیکی خوندم به خانمه میگفتن اگه برگه روانشناس ببری که فوبیای زایمان داره و اینجور چیزا سزارین میکنن نمیدونم چقد درسته 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

دعا کنید زایمان راحتی داشته باشین و بچه و خودتون سلامت باشین من یه روز تو بیمارستان بودم و هی ورزش و هی آمپول فشار گرفتم ولی اصلا دردی نبود نهایتش دکتر سزرین کرد 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

[QUOTE=249207322]انشالله  سلامتی به دنیا میاد و مامان نازمون خودشو نارحت نکنه روزای اخری خدارو چه دیدی شاید اصلا ...[/بچه اولم با اینکه مدفوع خودشو خورده بود بازم نبردنم اتاق عمل کلی دردسر کشیدم بعدش با کلی بخیه خودم تا یه هفته تو بیمارستان بودم بخاطر بچم واسه خوردن مدفوش گذاشتنش دستگاه

تو یه تاپیکی خوندم به خانمه میگفتن اگه برگه روانشناس ببری که فوبیای زایمان داره و اینجور چیزا سزارین ...

کدوم دکتر که برام بنویسه بقران دیروز فقط نیفتادم رو دستو پاشون گفتم کمتر بگیرین فقط سزارینم کنید