2777
2789
عنوان

میدونی چرا میگن خواب زن چپه؟

2343 بازدید | 16 پست

دوستان برای اطلاعتون میگم چیزی ک دیدم تقریبا کسی نمیدونه اون خواب زن یا جنس مونث نیست ک میگن چپه!خواب ظن چپه از سوءظن میاد..یعنی خوابی ک توشک باشه چپه...یا یجورایی بی تعبیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اصل همون زن درسته 

چند وقتی همین گفته شد ک ظن درسته ن زن 

ولی خواب زن چپه 

چون زن روحیه لطیفی داره برای اینکه خواب بدی ک دیده باعث مشوش شدنش نشه میگن خواب زن چپه 

توی منابع معتبر اینگونه گفتن 

اومدم همینو بگم😂🚶‍♀️

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

خواب ظن چپه، اشتباه املایی دارن خیلی ها. یعنی خواب بی تعبیر که خودتون گفتید.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

اصلا این ضرب المثل نباید دیگه استفاده بشه با هر معنی که هست 

چون نه علمیه نه عقلی

فرقی نداره زن باشه یا ظن

اگه زن باشه که معلومه هدف فقط زن ستیزی بوده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ززن ستیزی نداره  بنا به لطافت زن برای آرامشش گفتن  در هر حال درست میگی الکیه کلا

دوست عزیز همین جمله ی لطافت زن و آرامش روحی زن ستیزانه هست

چون زن ها از نظر روحی خیلی آسیب دیدن و میبینن و روحشون لطیف تر از روح مردا نیست ❤

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دکترای ادبیات میگن خواب زن چپه و اینگه میگن ظن اشتباست شما اصرار دارین ظن🥲

اخه ببین ظن چیزی از روی حدس مثلن من روی چیزی خیلی فک کردم‌ و میام خوابشو می بینم ک اتفاق افتاده مثبت و منفیشم مهم نیس 

ولی خواب زن فقط از جنبه منفی درست ازآب در میاد 

نمی دونم منظور استاد ادبیات چی بوده👀

ولی در هر صورت ب نظرم زن و ظن هردوشون ممکنه درست باشن 

شاید در اینجا منظور کلمه(چپ)چیز دیگه ایه🤧