2777
2789
عنوان

آهای روضه بگیرا

255 بازدید | 25 پست

ای کسایی که واسه امام حسین نذری می‌دین مراقب رفتارتون باشید اون غذای امام حسینه دل نشکنید.به چه حقی داد و بیداد میکنید بعضیاتون موقع نذری من عاشق نذری امام حسین چون اعتقاد قلبیم اینه که روزی که از طرف خود امام حسینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاری که مردم رو جلوی در منتظر میذارن بسیار زشته و من متنفرم دستمو دراز کنم غذا بگیرم بنابراین اصلا سمت این مدل نذری ها نمیرم 

میشینم روضه رو گوش میدم آخرش غذا رو میذارن دستم 

اونی خوبه که بیان بدن بهت یعنی چی این مدل

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
این کاری که مردم رو جلوی در منتظر میذارن بسیار زشته و من متنفرم دستمو دراز کنم غذا بگیرم بنابراین اص ...

اتفاقا این مجلس فامیل شوهرم بود خودشون بعد روضه غذا میدادن آنقدر جو گیر شده بود زنه هی داد میزد.به خدا من اصلا نگفتم بهم بده.نمیدونن چقدر مهمون امام حسین حرمت داره

بعضیاشون که بچه هارو آدم حساب نمیکنن درصورتی که نمیدونن اون بچه واجب تره

انقدر بچه هارو دعوا کردن آنقدر باهاشون بد حرف میزدن تازه روضه حضرت رقیه بود.نمیگن پیش خودشون روضه کودک سه ساله اومدی اینچه طرز رفتار با بچه 

انقدر بچه هارو دعوا کردن آنقدر باهاشون بد حرف میزدن تازه روضه حضرت رقیه بود.نمیگن پیش خودشون روضه کو ...

دقیقاااااااا

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چون مردم خیلییییییی اذیت میکنند گاهی.. مخصوصا صف غذا برای یک غذا‌ جون کل خاندانتو قسم میدن توی صف ...

اگه صبرشو نداری نذری نده.بفرما و بشین و بتمرگ یکیه مهم انتخاب افراده که چجوری رفتار کنن

اگه صبرشو نداری نذری نده.بفرما و بشین و بتمرگ یکیه مهم انتخاب افراده که چجوری رفتار کنن

از دور گفتن اینکه چطو رفتار کنید به ادمها

خیل راحته..

باید دید خودمون در عمل چند مرده حلاجیم..

چه خوب که افراد سعی کنند جاذبه داشته باشند تا دافعه..

یکجایی هست از دوستامون تذری میدن

صف میره تا سه تا کوچه اونورتر

شوهرش گفت دیگه نیمخوایم نذری بدیم

هرشب داستان داشتن

اتفاقا ادم صبوریه هم هست

یک خانم برای غذای اضافخ بیرون صف

حمله کرده بود با ناخن کاشت

گیر کرده بود گوشه پلکش..

خب چطور صبور باشه؟🫤

اینجا یکی ی نظر میده

فقط نوشته است تا تیکه پاره نشخ ولش نممکنن

💕

منم بدم میاد عاشورا میریم سمت خونه مادرشوهر امسالم زنارو جمع کردن تو پارکینک بعد یکی یکی غذا میدادن دستشون .البته فقط بعضیا بقیه رو بیرون نگه میداشتن با اینکه شوهرم گفت خونوادمو بفرست تو خواهراش رفتن تو به من رسید طرف نمیخواست بزاره انقدر بهم برخورد احساس کردم شخصیتم خورد شد.دقیقا همه ی زنارو به یه چشم میبینن .چون بعضی زنا خدایی یه غذا میگیرن قایم میکنن دوباره وامیسن تو صف برای همین مردا فکر میکنن همه ی زنا اینجور تحقیر امیز رفتار میکنن

از دور گفتن اینکه چطو رفتار کنید به ادمها خیل راحته.. باید دید خودمون در عمل چند مرده حلاجیم.. چه ...

عزیزم باید روششو عوض میکرد.مثال میگم اینا کوچه رو بسته بودن دوتا خیمه زده بودن می‌گفت خانما دونه دونه برید غذاهاتونو بگیرید.نه اینکه جیغ و داد مهم اینه که نیست نذری چیه اگه واسه امام حسینه سختی هاشم شیرینه ....خوش به حال اونایی که خوب بلدن چیکار کنن که جذب کنند نه دفع میان ثواب کنن بدتر همه رو کباب کنند. من آنقدر حس معنوی خوب داشتم قبل از بحث نذری دادن .