2777
2789

چرا بعضی ها منتظرن تا ی بچه شیطون ببینن و شروع کنن به توهین و تمسخر و کلاس نصیحت و ...

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

آی گفتی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ی بچه جایی دیدی ک کارش درست نیست سریع شروع نکنید به توهین و نصیحت و دعوا با بچه و مادرش میتونید چند لحظه صبر کنید ببینین مادر بچه واکنش چی هست بعد شروع کنید وقتی هم میخوای چیزی بگی بهتره با زبون خوش و مهربونم بگی نه با دعوا 

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
آی گفتی

من خودم پسرم شیطون هست ولی خودم سریع بهش تذکر میدم ولی بعضی وقتا واقعا رفتاری از بقیه میبینم ک مجبور میشم پسرمو بزنم چون حس خیلی بدی از واکنش اونا میگیرم

پسر دختر خاله ی من خ شیطونه دو بار ازم کتک خورده یه بار پرید رو لپ تاپم ینی فقط میخاستم بکوبمش ب دیو ...

باید دید مادرش چکار می‌کنه موقع شیطنت

سعی میکنم بچمون خودم زودتر کنترل کنم تا اینکه کسی بخواد چیزی بگه

منم خودم بچمو سعی میکنم کنترل کنم ولی بعضی وقتا طرف اصلا مهلت نمیده من مادر بهترین واکنش رو نشون بدم شروع می‌کنه به دری وری گفتن

من خودم پسرم شیطون هست ولی خودم سریع بهش تذکر میدم ولی بعضی وقتا واقعا رفتاری از بقیه میبینم ک مجبور ...

منم همین طور به خاطر همین موضوع پسرم فقط یه ترم زبان رفت هر چی میشد میگفتن پسر تو مقصره پسرم کوچیکه ولی زبانش عالی بود من نتونستم تحمل کنم آوردمش خونه پسرم اینقدر هم شیطنت نداشت خیلی بزرگش کردن ۳ سال مهد رفت کسی چیزی نگفت اونجا خیلی به روحیه پسرم اثر بد گذاشت

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من الان بچم تو اوج شیطنته هیچ جا برای مهمونی نمیرم چون میدونم اذیت میکنه ..کلا این دوره کسی اعصاب بچ ...

منم همینطور هستم خونه کسی نمیرم ولی بچمو ک نمیتونم تو خونه زندانی کنم میبرمش بیرون و خب اسمش روش هست بچه و گاهی کاری می‌کنه ک بعضیا اصلا اجازه نمیدن من مادر به بچم تذکر بدم و تیریپ با فرهنگی برمیدارن و با بدترین لحن شروع میکنن به نصیحت خب منم مسئول بی اعصابی همه افراد جامعه نیستم

دختر خالم ک پیر شده از دست این بدبخ  خ بچه شر و تخسیه ب فک و فامیلای باباش رفته

می‌دونم وسیلت خیلی برات مهم‌‌ بوده ولی ازت به عنوان مادر ی بچه خواهش میکنم وقتی جایی هستی ک اون بچه هم حضور داره سعی کن وسایلت رو کلا برداری و دم دست نداری چون واقعا مادر درمونده میشه و اون بچه هم مجبوره کتک بخوره احتمالا

منم همین طور به خاطر همین موضوع پسرم فقط یه ترم زبان رفت هر چی میشد میگفتن پسر تو مقصره پسرم کوچیکه ...

منم داشتم این مشکل رو و الان هم بخاطر این موضوع خیلی جاها اصلا نمیرم و رفت و آمدم رو تقریبا با همه قطع کردم جز پدر مادر خودم