2777
2789
عنوان

بچم ۹ ماهشه میخوام یکسالش شد یکی دیگم بیارم😐😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 53 پست
اره ولی میگه کمکت میکنم خیلی بچه دوس داره

من وقتی باردار شدم اولی رو اصلا حس نمیکردم باردارم  حتی وقت زایمان 

شکر خدا اصلا متوجه درد هم نشدم  ولی بارداری دوم آنقدر سخت بود که نگم برات  از لکه بینی تا انقباض وزایمان ت زود رس اصلا بارداری ۶ا باهم قابل مقايسه نیست اصلا سر  دومی نمیتونستم زایمان کنم و  جون نداشتم 

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاعکککک ینی خاعععک..چه دل خجسته ای داریا میمون😐😑پیر میشی که

🤕🤕😂😂😂میدونستم بیای فحشم میدی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

اولا ۶ ماه باید رژیم پسر زایی بگیری بعدش اقدام کنی 

دوما اگه حوصلت و بدنت میکشه چ اشکالی داره

اول برو ی دکتر چکاب کامل بعدش تو نت شرایط پسرزایی رو بخون.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اولا ۶ ماه باید رژیم پسر زایی بگیری بعدش اقدام کنی  دوما اگه حوصلت و بدنت میکشه چ اشکالی داره ...

اره میدونم که چند ماه برای پسر شدن باید یکارایی بکنیم

نظر تو چیه به نظرت خوبه

صبرم زیاده بچه هم دوست دارم اطرافیانمم میگن کمکت میکنیم

دیگه نمیدونم چیکار کنم

میگن بچه اول گناه داره ازت دور میشه فقط همین موضوع دو دلم میکنه وگرنه سختیاشو میکشم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اره میدونم که چند ماه برای پسر شدن باید یکارایی بکنیم نظر تو چیه به نظرت خوبه صبرم زیاده بچه هم دو ...

ن‌بابا هیچی‌نمیشه اتفاقا چون کوچیکه بهتر خو میگیره باید ب اولی بیشتر محبت کنی توجه‌کنی اینجوری هیچی‌نمیشه

تو ک مادرت کمک دستته راحتی 

فقط باید خودتو قوی کنی چیزای مقوی بخوری

یکیم پسر زایی مربوط ب شوهرته کمر اونو باید سفت کنی😐😐😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ن‌بابا هیچی‌نمیشه اتفاقا چون کوچیکه بهتر خو میگیره باید ب اولی بیشتر محبت کنی توجه‌کنی اینجوری هیچی‌ ...

واقعا؟خیلی تصمیم سختیه

چیکار کنم ینی 

شنیدم باید گرمی بخورن هم مرد هم زن

باید برم دکتر اول یچیزایی بده تقویت شم تا بعد

واقعا؟خیلی تصمیم سختیه چیکار کنم ینی  شنیدم باید گرمی بخورن هم مرد هم زن باید برم دکتر اول ی ...

سختی ک هستش

بار مسئولیتت سنگین میشه

اما اگه با محبت و عشق بزرگش کنی خیلی آسونه

اره فقط گرمی فقط چیزای مقوی عسل

شیره انگور_توت_خرما

خیلی چیزای دیگه ۶ ماه باید لبینات و چیزای سرد رو قطع‌کنی