2777
2789
عنوان

بااین اخلاق شوهرم چیکارکنم آخه...

694 بازدید | 36 پست

توقع داره آب میخورم بگم وقتی خرید میرم خودش نباشه میگه ازهرمغازه ک خواستی خرید کنی قبلش پیام بده بهم بگو یا سوپرمارکت پدرشوهرم حتی طبقه ی پایین خونمونه ظهر رفتم تن ماهی گرفتم شب اومد دعواکرد که چرا بهم نگفتی رفتی مغازه هرچی بهش میگم نمیفهمه ک نمیفهمه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابلفض ببخشید ولی اینجوریشو ندیده بودم

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
معلومع تو خونش مرد سالاریع واین که فکر میکنه صاحابته واحتمالا کمی خسیس

آره توهمچین خونه ای بزرگ شده احمق ،وهمینطوره البته ازچیزی کم نمیزاره اصلا ولی الان درامدش کم شده مثل قبل نیست

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست