2777
2789
عنوان

من یک روستایی ام

2608 بازدید | 85 پست

بچه ها منظورم از دهات بد نبود ما واقعا میگیم دهات تو جامعه دهات بد جا افتاده که توهینه درصورتی که یه اسمه

من دهاتی ام افتخارم میکنم ولی واقعا سطح تفکراتشون با من یکی نبود من شرایطش پیش اومد زدم بیرون

واقعا از طرز تفکراتشون که ازارتون میده شما هم بگید

اول خودم :اینکه برای عروسی فقط فامیل درجه یک لباس مجلسی میپوشن بقیه بپوشن میگن مگه چه نسبتی داره

دوم مثلا یکی یه رژ بزنه میگن اوه دیدی از راه بدره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم اومدم روستا خونه خودمون شهر هست البته روستا چسببذه به شهر ولی باز اسمش روستاس نمیتونم حتی در رو باز کنم کوچه رو بیینم بااینکه سرکوچمون تزمینال شهر هست نمیتونم راحا ب م سوار بشم برم خربد کنم باید با شوهرم برم 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
دهات یعنی اصیل ، با اصالت

یعنی کسی که دهاتی نیست اصیل نیست اصالت نداره؟! 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

بعضی تفکرات روستامون وحشتناکه

مثلا دختر بیست ساله ترشیده محسوب میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

دهات بد نیس ولی یعده خودشونم مقصرن خونواده شوهر دوستم مال دهاتن بعد این ک میره اونجا غذا با چنگال میخوره بش زل میزنن یا مثلا همگی با یه پارچ آب میخورن این میکه لیوان میخام میگن کلاس میزاره