2777
2789
عنوان

بدون توهین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 56 پست
همین الان بهش پیام دادم و همه چیو تمام کردم😭😭😭

قربونت برم چراداری گریه میکنی خودتوکنترل کن وازین ببعدحواستوبکل بده به همسرتوبچه هات هرموقع دوست داشتی میتونی رومن حساب کنی به عنوان دوستت  انشاءلله که موفق بشی به خودت ثابت کن توخیلی قوی هستی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
قربونت برم چراداری گریه میکنی خودتوکنترل کن وازین ببعدحواستوبکل بده به همسرتوبچه هات هرموقع دوست داش ...

سختمه😭

خیلی گریه کردم،ولی بخاطر زندگیم و بچه ها محکم تمومش کردم

خیلی بهش عادت کردم،میدونم کارم از اول اشتباه بوده ولی اگه از شوهرم محبت کافی میگرفتم هیچوقت اینطور وابسته نمیشدم.اگه بچه نداشتیم جدا میشدم و میرفتم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم چراداری گریه میکنی خودتوکنترل کن وازین ببعدحواستوبکل بده به همسرتوبچه هات هرموقع دوست داش ...

تمام سعیمو میکنم،امشب همه گریه هامو میکنم ولی از فردا زندگیمو میسازم.چقدر دلم مادرمو میخاد.کاش زنده بود و کنارش آروم میشدم😭😭😭😭😭

تنهایی خیلی بده،همیشه تنها بودم،میدونی اون که بود دیگه تنها نبودم،حالا بازم تنها شدم بازم خودم موندم و خودم و یه عالمه مشکل و مسئولیت ک باید تنهایی به دوش بکشم😭😭

شوهرم دوستم داره ولی هیچی از ابرار محبت نمیدونه،انگار که نه انگار من توی خونه وجود دارم،همین الان دید دارم گریه میکنم ولی هیچی‌ نگفت،لابد فکر‌ کرد دلتنگ مادرمم!رفت تی وی نگاه کنه بدون اینکه حال من براش مهم باشه😭😭

سختمه😭 خیلی گریه کردم،ولی بخاطر زندگیم و بچه ها محکم تمومش کردم خیلی بهش عادت کردم،میدونم کارم از ...

خداکمکت کنه گلم ..آفرین بهت عزیزم اشکال نداره انسان جایزالخطاست اما بایدحواست باشه که تکرارنشه ..ببین گلم اون آقاهم زن داره خودتویه لحظه بزارجای اون واقعاچه حالی میشی فک کن خانومش توی خونه ازصبح مشغول تمیزکردن خونه وبچه داری وآشپزی و...بعدمنتظره که همسرش بیادخونه ولی اون آقا داره باکس دیگه دل میده وقلوه میگیره وقتی میره خونه چون ازجای دیگه ارضاشده دیگه حوصله حرف زدن باخانومشونداره وحالازن بیچاره میمونه و حالی که توداری نسبت به همسرت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شوهرم دوستم داره ولی هیچی از ابرار محبت نمیدونه،انگار که نه انگار من توی خونه وجود دارم،همین الان دی ...

اکثرمردااینجورین عزیزم همسرخودمنم عملی اثبات میکنه تازبونی..عزیزم هرچیزی حدی داره حتماجلوش زیادگریه کردی براش عادی شده من خودم قبلاخیلی زیادگریه وقهرمیکردم تابرای همسرم عادی شدودیدم دیگه حتی نمیپرسیدعلتش چیه شمایه مدت خودتوقوی نشون بده به خودت قول بده که دیگه همسرت ودیگران حتی بچه هات اشکاتونبینن درکنارش روی رفتارتم کارکن اگه معجزشوندیدی

ممنونم به حرفام گوش دادی و درکم کردی،نیاز داشتم به یکی بگم

قوربونت خوشحال شدم برات عزیزم میدونم که دخترعاقلی هستی وراه درستوانتخاب میکنی اگه بازم دلت خواست باهام صحبت کنی من هستم بهت درخاست میدم اگه دوست داشتی قبول کن 

گفتند اشک بریز خالی میشوی خالی که نشدم هیچ… پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند ...

😔😔