2821
2789
عنوان

دیگه از مردن نمیترسم

307 بازدید | 21 پست

قبلا خیلی از مرگ می‌ترسیدم اما الان دارم به این فکر میکنم زندگی کردن به چه دردی میخوره و پایانش فنا و نابودی باشه؟این همه تلاش می‌کنیم ک چی بشه اخرش؟آخرش از این دنیا میریم...

فقط سعی میکنم تا وقتی ک زنده هستم بتونم خودمو شاد کنم اما شرایط طوری شده ک خیلیا دیگه رنگ ارامشو نمیتونن ببینن

از خدا میخوام زودتر منو ازین دنیای بی‌معنی ببره چون دیگه نای موندن ندارم

چه دیدگاهی نسبت ب زندگی کردن دارید؟

والا از نامه ی اعمالم وداغی که رودل مامان اینام میمونه میترسم  وگرنه  کارم تمومه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دیده فرصت نگاه میکنم

حالا که این فرصتو داریم ازش لذت ببریم

حالا این لذت بردنه میتونه هرچی باشه خوردن یه غذا گوش دادن به یه اهنگ یا هرچی که اون لحظه بهمون حال خوبی بده

به بعشتو جهنم اعتقادم ده درصد شده

😐فق میگم تو این دنیا شاد باشم ک نمیشه فعلا و ادم درست باشم وجدانمو راضی نگه دارم 

چون میگم زندگی فف همینجاست اینجارو باید خش باشم😐و اینکه تکراریه بی معنیه حال نمیده در کل

دیدگاهم اینه که این ۶۰ ۷۰ سالی که زندم رو شاد باشم و هرکاری دلم بخواد انجام بدم

همش حس میکنم جز این دنیا دنیای دیگه ای وجود نداره

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

زندگی رو دوستش دارم اما مردن هم بخشی از سیر طبیعی زندگیه

نباید ترسناک باشه چون یادم نمیاد وقتی به این دنیا اومدم ترسیده باشم مس اون ور رفتن هم ترسناک نیست فقط شاید تنهایی ازار دهنده باشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

باید زندگی کنیم و سعی کنیم بلکه انسانها مهربون باشیم تا اثر خوبی روی جهان هستی بذاریم وگرنه این دنیا هم گذره.من دنیارو دوست دارم چون فرصت میده عزیزامو ببینم و فرصتی که خدا داده تا بتونم آدم بهتری باشم و کارهای گذشته م رو جبران کنم و خداوند گناهامو ببخشه