2777
2789

بچها میشه هر کس نظرشو بگه که آیا توافق میشه یا نه

به چه دلیل

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

برای همه چیز صدق میکنه  از خوراک .مسکن .زمین .لوازم خانگی.هرجیزی رو نیاز هست صدق میکنه چون همه ...

من ‌قصدم خرید مسکن یا  ملک یا  زمین یا طلاست برای آتیه بچه هام ان شاالله. الان یعنی خوبه بخریم با توجه به هر دوحالت برجام اصلا فرض محال که امضا بشه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم. با احترام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده به دولت‌ها

من الان۲۵ساله که نتونستیم خونه بخریم هنوز هم مستاجریم  

چون همیشه نسبت به تورم ۱۰سال ازشرایط اقتصادی عقب هستیم

دیگه تهیه ودیعه مسکن هم  بااین افزایش هابرامون داره میشه رویا

من یه آدمی ام که اهل ریسکم البته با احتیاط . ولی با این شرایط پیش اومده کمی ترسیدم.  بین طلا و ...

قطعا ملک،طلا گرمی فوق فوقش توسال ممکنه 200،300،اما ملک یازمین تو یکسال میبینی رو متر چندصدرفته بالا،خب قطعا متراژ هم مهمه،ولی طلا حداکثر 50،60گرم بگیری سود انچنانی نداره مادوسال ونیم پیش خونه گرفتیم 80الان شده 400قطعا ،ما با 80تومن ک گرمی 600بود میتونستیم میتونستیم 135گرم طلا بگیریم،حساب کن الان 135گرم از گرمی 1300میشه 170تومن یعنی فقط 90تومن سوده تو این دوسال ونیم ولی باهمون 80ک خونه گرفتیم الان 400،ما 320تومن سود کردیم حالا خودت انتخاب کن

اللهم صل علی محمد وال محمد
قطعا ملک،طلا گرمی فوق فوقش توسال ممکنه 200،300،اما ملک یازمین تو یکسال میبینی رو متر چندصدرفته بالا، ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم، میدونم که قطعا جای زمین تو قیمتش تاثیر داره ولی اگر یه مورد تو شهرستان یا روستا باشه هم خوبه برای خرید؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم. با احترام