2777
2789
فعلا میاد پایین که سرمایه ی مردم بی ارزش بشه بعدش که مردم فروختن دوباره قیمت میره بالا همیشه همین رو ...

وقیقا هدفشون همینه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد پایبن قیمت مسکن الان حباب داره و توی ربوده هیچ متقاضی مصرف کننده ای توان خرید مسکن نداره

اسم این رکود تورمی یعنی رکود همراه با افزایش قیمت 

مسکن آخرین مقصد خریداران هست 

عرضه ش هم مثلا مثل خودرو نیست که با واردات یا مثلا تولید انبوه بشه قیمت رو کنترل کرد 

مسکن ملی هم که معلوم نیست اصلا در چه مرحله ایه 

بنابرین کاهش قیمت مسکن فقط یه خوش بینی غیر قابل انجام است

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
همه چیز میاد پایین چون برجام داره امضا میشه، به ویژه قیمت دلار و مسکن

یعنی ها از خدامه هیچی اگه نشه مسکن بیاد پایین تا اون عده حروم خورفرصتی که خون مردمو تو شیشه کردن ، به خاک سیاه بنشینن.

درخواست دوستی قبول نمیکنم. با احترام
برجام که امضا نمیشه حتی اگرم بشه مردم ما انصاف ندارن قیمتو پایین نمیارن میگن ما با دلار ۳۰ تومن خرید ...

قیمت تابع بازار و عرضه و تقاضاست همین الان میلگرد قیمتش ریزش کرده شدید

عزیزم اون خامشو بت میگن قطعا الان حداقل بت گرمی بالای 1500فروختن

متوجه نشدم عزیز بیشتر توضیح بده

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
قیمت تابع بازار و عرضه و تقاضاست همین الان میلگرد قیمتش ریزش کرده شدید

ولی تو قیمت کالاهای اساسی تغییر انچنانی نخواهیم داشت

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
یعنی ها از خدامه هیچی اگه نشه مسکن بیاد پایین تا اون عده حروم خورفرصتی که خون مردمو تو شیشه کردن ، ب ...

بآور کن الان ارزون ترین چیز به نسبت تورم مسکن است چون قدرت خرید مردم پایینه قیمت مسکن روی قیمت فعلیه وگرنه به تناسب افزایش قیمت خوراکی‌ها قیمت مسکن باید بیشتر از آن چیزی می‌شد که الان هست

متوجه نشدم عزیز بیشتر توضیح بده

عزیزم قیمت خام طلا 1280،ولی طلا فروشا ک خام نمیفروشن یاهمون ذوب شده با النگو انگشتر میدن کلی هم کار کرده روش باتوجه ب ظرافت کاری اجرتش میره بالا مالیات هم داره وحداقلشششششش ی 9درصد ازت میگیرن ک خالصش میشه گرمی 1500خریدی حداااااقل

اللهم صل علی محمد وال محمد
به تجربه من همیشه دردولت های اول روسای جمهورانچنان تغییر قیمت  زیادی نمیکنه درحدرقمی افزایش وکا ...

دقیقا متأسفانه همینجور بوده تا حالا 

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
بآور کن الان ارزون ترین چیز به نسبت تورم مسکن است چون قدرت خرید مردم پایینه قیمت مسکن روی قیمت فعلیه ...

نمیدونم والا . ولی دلم به حال مستاجران واونهایی که هزار امید و آرزو داشتن میسوزه. ما که الهی شکر خودمون خونه داریم‌ .اخه اصلا تورم با حقوق ها نمیخونه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. با احترام