2777
2789

اره کم میشه تا جایی که اطلاع دارم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر ؟ این جور که اگه توی بخشی باشی که سابقه کاری بالا داشته باشن که اونی که طرحی هست زیر فشار کار ...

آره دیگه .....من به شخصه کمرم شکسته دیسک خفیف گرفتم 

۱۵۶ ساعت موظفی دارم ۱۲۰ ساعت اضافه کار 

خیلی بی انصافن 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

چه قدر، حدودا؟ 

میزانش رو نمیدونم 

اما خب عادیه دیگه طرحی که کلا هیچی 

طرحی ها کل کار هارو یه جورایی باید انجام بدن 

البته خوبه و من به شخصه شکایتی نداشتم بابتش 

چون بعد که طرح تموم شد عادت کرده بودم به کار سخت 

چون بعد طرح حجم کاری کمتر میشه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
آره دیگه .....من به شخصه کمرم شکسته دیسک خفیف گرفتم  ۱۵۶ ساعت موظفی دارم ۱۲۰ ساعت اضافه کار&nb ...

در هفته یا ماه چند تا شیفت دارید؟

ولی این جور اصلا وقت برای خوندن برای استخدامی نیس

با برنامه ریزی میتونی 

دوست من ارشد میخوند همزمان با طرح 

قبول هم شد