2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعانی از ته دلت بگو .. کادو چی دلت میخواست؟

هیچی ، فقط انگار فهمیدم واقعا ماییم که واسه خودمون میمونیم، حتی اگر متاهل باشیم و بچه داشته باشیم و... واقعا کاش یاد بگیریم خودمون خودمونو خوشحال کنیم

آره مجردم ، شدم ۳۰

مبارکه

انشالله امسال برات بهترینها رقم بخوره

از فردا فک کن یه روز جدید شروع شده .. یه جور دیگه بیدار شو

یه جور دیگه لبخند بزن

یه جور دیگه زندگی کن

یه پشت پا بزن به هرچی پیش میاد و نفس عمیق بکش .. روی اون زندگی رو کم کن😉

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
هیچی ، فقط انگار فهمیدم واقعا ماییم که واسه خودمون میمونیم، حتی اگر متاهل باشیم و بچه داشته باشیم و. ...

تا دیروز سر جریاناتی که تمومی نداشت مرتب با شوهرم بحث داشتیم

دیشب تصمیم گرفتم امروز یه جور دیگه باشم ..گفتم بیخیال دنیا.سخت نمیگیرم دیگه.نصفش گذشته بذارم نصف دیگش به خوشی بگذره

دیشب از ته دل بغلش کردم و بخشیدمش و سعی کردم امروز مثل روزهای اول بخوامش

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار

امروز بعد اذان داشت معنی یه سوره ای میگفت ..  گفت یعنی خلاصه ش این بود خدا خیلی بزرگه و ارزوهای شما کوچیک .. ارزوهاتونو بزرگ کنید

شما هرچی بیشتر بخواهید خدا بیشتر بهتون میده پس بخواهید هرچه بیشتر .. هرچه بزرگتر و محالتر بخواهید