2777
2789

بیاین از جزئیات رفتاری آدمایی که تحسینشون میکنیم بگیم در هر زمینه تحصیل خانواده و.. 

یکدفعه میبینیم صد تا الگوی رفتاری موفق داریم 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

دید مثبت و زیبایی به زندگی دارن

به شدت برای وقتشون ارزش قائلن

بسیار بسیار شکرگزار هستن

و ....

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه‌ها کسی رو میشناسین که مورد علاقه همه باشن ؟؟؟

من بشخصه تا حالا نشده کسی باهام برخورد داشته باشه ولی ازم بدش بیاد نمیدونم چرا

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من بشخصه تا حالا نشده کسی باهام برخورد داشته باشه ولی ازم بدش بیاد نمیدونم چرا

چیکار میکنید

راستش من خیلی به همه محبت میکنم و تلاشم اینه که بقیه سختی کمتری بکشن

ولی هیشکی بهم اهمیت نمیده

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

مثلا ما آشنای خانمی داریم هشتاد و خورده ای سالشه 

هیچ وقت نمیگه پیر شدم و سنم بالا رفته 

به موها و پوست و ظاهرش کاملا میرسه موهاشو حنا میزاره، از رنگ های شاد برای لباسش استفاده میکنه 

گل میکاره خیاطی میکنه از نرم افزارهای روز سردر میاره 

با دوستای هم سن و سال خودش رفت و آمد داره 

سفر میره 

پرنشاط و حالش با خودش خوبه روحیه اش جوونه 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
چیکار میکنید راستش من خیلی به همه محبت میکنم و تلاشم اینه که بقیه سختی کمتری بکشن ولی هیشکی بهم اه ...

ببین اول عاشق خودت باش

برای خودت ارزش قائل باش برای خود وجودیت

در عین حال کاری که حس خوبی بهت میده برای دیگران فقط برای خدا انجام بده فقط فقط فقط برای خدا و حس خوب خودت بعد اون کار 

تاپیک یکی مونده به اخر منو حتما سر بزن

چیکار میکنید راستش من خیلی به همه محبت میکنم و تلاشم اینه که بقیه سختی کمتری بکشن ولی هیشکی بهم اه ...

سلام این لطفو اول در حق خودت انجام بده و بعد از محبتی که سریز میشه از وجودت به دیگران بر حسب ظرفیت طرفت ببخش 

ببین اول عاشق خودت باش برای خودت ارزش قائل باش برای خود وجودیت در عین حال کاری که حس خوبی بهت میده ...

مرسی که با محبت منو راهنمایی میکنید

درخواستم رو قبول کنید خوش حال میشم

سلام این لطفو اول در حق خودت انجام بده و بعد از محبتی که سریز میشه از وجودت به دیگران بر حسب ظرفیت ط ...

میدونی چیه

من اصلا بلد نیستم که خودمو دوست داشته باشم

میدونی چیه من اصلا بلد نیستم که خودمو دوست داشته باشم

پس باید #‍ عزت_نفس (حس دوست داشتن خودتو ببری بالا ) هر کجا مطلبی در این مورد دیدی بخون 

میتونی با سرچ تاپیک های (من خودم را دوست دارم) (دنبال باورهای جدیدی هستم برای رشد خودم از بانو ارتمیس) استفاده کنی. 

مثلا ما آشنای خانمی داریم هشتاد و خورده ای سالشه  هیچ وقت نمیگه پیر شدم و سنم بالا رفته  ...

منو میشناسی؟

کل پست های منو لایک کردی در حالی که امضام اینه لایک نکنید واقعا متاسفم برات

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...