2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه هروقت گشنه ات شدمیوه بخورساعت۱۰ونیم بخواب غذاچرب نخوربعدش هله وهوله نخور روزی۳۰دقیه ورزش کن روزی ۲تالیوان لبنتات من امروزرفتم دکترایناروگفت بهم😁

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

اون موقع میشی لاغر دراز لاغری زیادم مثل چاقی زیاد بدو زشته زیبایی نداره تازه تو هنوز چند کیلو دیگه جاداری زیاد کنی اسی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
میشه بگی لطفا ممنونم ازت

اول اینکه کل قندی جات حذف کامل شام نود درصد نمیخوردم نون اندازه ی کف دست صبحونه ترجیحا سنگک یا بر بری ورزش های هوازی غروبا انجام می‌دادم بعدش ی سیب پر از دارچین میخوردم مصرف چایی بالا بود چیزای چرب به هیج وجه نمیخوردم مرغ آب‌پز زیاد میخوردم ماست با شوید زیاد گرسنم میشد کاهو با آبغوره ورزش هوازی حلقه دویدن خیلی کمک میکنم اما خواهش میکنم مثل من نباشین و قرص های ویتامین و آمپول ویتامین دی و قرص سی فراموش نشه گوشت هم اصلا حذف نکنین مقدار برنج کم باشه

ورزش میگن ول کنی بدتر میشی چاق نیستم ولی شکم دارم

برو‌چند تا اپ ورزشی دانلود کن ورزشای مخصوص شکمو انجام بده قبل از صبحانه هم‌نیم ساعت پیاده روی کن شیرینی و چربی شکم میاره کمتر بخور 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔