من 3 ماه کراش زدم رو یه پسری که تو شهربازی کار میکنه رو دستگاه. وبابام اونجا کار میکنه وبا پسر برخورد آنچنانی جز سلام و ممنون نداشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول باید پیج اینستایی چیزی پیدا کنی ازش با اکانت فیکی امتحانش کنی ببینی اول با کسی هست یا نه
اگه نبود دست به کار شی
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
اول باید پیج اینستایی چیزی پیدا کنی ازش با اکانت فیکی امتحانش کنی ببینی اول با کسی هست یا نه اگه نب ...
وایی شمارشو از رو گوشی بابام برداشتم هیچ برنامه ایی نبود شاید با شماره دیگه است و اینستا شو پیدا نمیکنم ولی هر وقع از کنارش رد شدم سرش تو گوشی بود منو ندید
وایی شمارشو از رو گوشی بابام برداشتم هیچ برنامه ایی نبود شاید با شماره دیگه است و اینستا شو پیدا نمی ...
اسمو فامیلیشو میدونی؟
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر