2777
2789
عنوان

هزینه ی ارسال کالا ب ترکیه

114 بازدید | 7 پست

یه کیلو نیم یا دو کلیو

چقد میشه ؟ حالم خیلی خرابه ب من گفتن ۵۰۰ شوهرم با رفیقش رف ارسال کنه گف دو میلیون من پول گذاشتم روش دادم بش بعد پیام اومد ک یه تومن هس زنگ زد گف یه تومن ارسال بود بقیه پول بیمه و عوارض نمی‌دونم چی بعد تو دعوا بعد یک ماه بهم گف اون یه تومن بود من پول نداشتم پولتو برداشتم باهاش دعوا گرفتم گفتم برو می‌خوام تنها باشم رف الان فقط اشکام میریزه نمی‌دونم سر دعوا گف یا واقعا راست گف اما قلبم آتیش گرف اشکام بند نمیاد یکی کمک کنه

چی شده؟؟ من نفهمیدم اصلا

جنس داشتم برای ارسال ب ترکیه . دادم شوهرم ببره . زنگ زد گف دو میلیون میشه . من دادم . بعد پیام اومد یه تومن شده . بعد بم زنگ زد گف یه تومن هزینه‌ی ارسالع بقیه پول بیمه ی وسایل و گمرک . بعد تو دعوا گف ک کلا یه تومن شده 😭 می‌خوام بدونم حقیقت دارع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس داشتم برای ارسال ب ترکیه . دادم شوهرم ببره . زنگ زد گف دو میلیون میشه . من دادم . بعد پیام اومد ...

خب باید بری از اداره پست سوال کنین اینجا فکر نکنم کسی بتونه جواب بده چون نوع ارسال مرسوله، نوع بیمه و وزن خیلی تاثیر داره شما چطور از همسرتون رسید نگرفتین، البته نه بخاطر اینکه اعتماد نداشتین بخاطر پیگیری ارسال  حتما باید رسید رو از همسرتون میگرفتین

الان لخاطر یک تومنی که به همسرتون دا ین اینقدر ناراحتین؟ بی خیال دختر خوب ببخش و دیگه هم تو مسایل ما ...

ب قرآن قسم همش پول میدم بش همش بلوز تنشو من میگیرم کارم اینترنتیه بخدا بهترین خوبی رو میکنم گوشی گرفتم هزاران کار . اما دارم می‌ترکم همچین کاری کرده