2777
2789
عنوان

بوتاکس توی ۲۶ سالگی

196 بازدید | 8 پست

دوستان پشت چشمام یه کمم پف داره میخوام یه مقدار چشمام به سمت بالا کشیده شن که این پفکپتر به چشم بیاد بنظرتون بوتاکس جوابه؟ و اینکه توی ۲۶ سالگی زود نیس برای بوتاکس؟

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها توی ۱۸ سالگی هم بوتاکس انجام میدن.

اگر نیاز داری انجام بده

و بوتاکس ایرانی استفاده نکن ک فقط ۳ ماه داریش و به مرور زمان پوست رو خشک میکنه 

انگلیسی باشه خیلی بهتره

درمانی هست و ۶ ماه جواب میده

پلکتو جراحی کنه بهتره تا بوتاکس نکن اینکارو با خودت 

آخه افتادگی پلک هم محسوب نمیشه 

واسه من فاصله ابرو و چشمم کمه می‌خوام این فاصله بیشتر بشه و خط کریس چشمم بره بالاتر و راهش یا لیف ابرو با نخه یا تزریق بوتاکس 

خیلی ها توی ۱۸ سالگی هم بوتاکس انجام میدن. اگر نیاز داری انجام بده و بوتاکس ایرانی استفاده نکن ک ف ...

اسم مارکاشون رو میشه بگید

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
پلکتو جراحی کنه بهتره تا بوتاکس نکن اینکارو با خودت 

هزینه اش زیاده .و اینکه پلکم انقدم افتاده نیست که نیاز به جراحی داشته باشه