2777
2789

تو شرکت صندوق محک داریم میندازم تو اون شما هم میتونی به یکی از حساب‌های محک واریز کنی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی یه جعبه شیرینی یا خرما بگیری بدی مسحد اونجا خودشون بعد از نماز پخش میکنن

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

ما معمولا حلوا  شکلات شیرینی خرما  کماج و خیلی چیزای دیگه میبریم سر خاک تو قبرستون تقسیم میکنیم پنج شنبه ها 

ممکنم هست طف اگه نزدیک باشه  براش غدا بدن تو همسایه پخش کنن یا حتی گوسفند

محک عضو هستم     عضو کمک به کودکان پروانه ای یا خانه ابی هستم    گاهی مثلا برای بیمارستان تو کرونا کپسول اکسیژن میگیرم     خونه هایی تو شهرمون هستن زیر نظر بهزیستی   بچه ها رو نگه میدارن  براشون دارو میخرم   یا مای بیبی   

برو یک کیلو یا دوکیلو شیرینی بخر پخشش کن همون از در شیرینی فزوشی اومدی بیرون پخشش کن یا شکولات بخر  ماک اینطوری میکنیم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

درکل من شنیدم خیرات اموات را باید ۷نفر بخوره و فاتحه بخونه حمد وتوحید اگر هم ۷ نفر نبود همون یه ایه هست قبولی خیرات افع ورفع البینات والمومنین والمومنات  وتا آخر بد میگن برسه به روح اسم اموات میگن فرزند فلان فردا پنجشنبه هست  بده حلوا درست کن یا هرچیز دیگه دادی بگو فاتحه بدن انشالله روحش در ارامش

من هر موقع نذر دارم فقط برای بچه‌های کار خوراکی‌های سالم و میوه و...نذر میکنم چون تغذیه سالمی ندارن و حاجتم گرفتم

نمیدونی چقدر خوشحال میشن بهشون پول ندین فقط خوراکی سالم

خیراتم یا به اونا میدم یا برای کسایی که بی بضاعتن...

اصلا اعتقادی به اینکه نذری و بدم به فک و فامیل ندارم باید برسه به دست نیازمند

یه جعبه بیسکوییت، یا الان که هوا گرمه شربت لیمو خنک یا هر شربتی داری درست کن بده به کارگرای شهرداری. یا آش و نون برای صبحونه.

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم