2777
2789
عنوان

خیرات چی و به کی میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5159 بازدید | 32 پست
خیراتی میدم که ادامه دار باشه پنکه خریدم برای مستحق بخاری کمک کردم برای خرید یخچال نیازمند

آفرین اینا ماندگاره و به شدت بهش معتقدم

نه اینکه یه دیگ قیمه درست میکنن به فامیل سور میدن اسمشم میذارن خیرات و نذری

آفرین اینا ماندگاره و به شدت بهش معتقدم  نه اینکه یه دیگ قیمه درست میکنن به فامیل سور میدن اسم ...

هر چیزی جای خودش داره و اثراتی داره. هم اون خوبه و هم این

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی جای خوش داره و اثراتی داره. هم اون خوبه و هم این

بله ولیمه دادن به آشناها از مستحباته و در کل به صله رحم تاکید شده اما یه عده در کل فراموش کردن هدف از نذری دادن چی بوده🥴البته جسارت نباشه خودمو میگم🙃

ما سفره که داشتیم اجازه نمیدادم فامیلا رو از راه دور دعوت کنه مامانم

چون همسایه ها جا نمیشدن و بوی غذا تو محل بود اونا واجبتر بودن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

من هر موقع نذر دارم فقط برای بچه‌های کار خوراکی‌های سالم و میوه و...نذر میکنم چون تغذیه سالمی ندارن ...

خیلی سرچ کردم شرق تهران فقط یه مرکز نگهداری از کودکان معلول پیدا کردم

خیلی سرچ کردم شرق تهران فقط یه مرکز نگهداری از کودکان معلول پیدا کردم

عزیزم من به بچه‌های کار تو خیابون میدم بسته‌هامو قبلانم یه خیریه‌ای بود مطمئن بودم به دست کارتن خوابا و بچه‌های کار میرسونن مدیریتشون عوض شد روال کارشون تغییر کرد منم دیگه خودم انجام میدم وگرنه بهت معرفی میکردم

حتی وقتی یه کار خوبی که از نظر خودت کوچیکه رو انجام میدی همون لحظه بگی ثوابش برسه به روح فلانی...میتونی بری نونوایی یه تنور یا نصف تنور رو بخری بگی صلواتی پخش کنن اینم خیلی خوبه فقط مطمئن شو پخش میکنه

خیراتی میدم که ادامه دار باشه پنکه خریدم برای مستحق بخاری کمک کردم برای خرید یخچال نیازمند

سلام گلم میشه برلی هزینه دارو کمک کنید

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
سلام دارو چی هست و چقدر هزینه؟

سلام خواهر امپول انکسوپارین و شیاف قیمت ۱۵تاش حدوددو میلیونه هرروز باید بزنم

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم