2777
2789
عنوان

مهد کودک

77 بازدید | 8 پست

خانومای گل سلام

دخترم ۱۴ ماهشه و به زودی باید بره مهد. چون دارم برمیگردم سرکار. خوانواده و اقوامی هم نداریم که نگهش دارن. از کارم هم نمیتونم بیام بیرون چون ۹ سال گذشته رو زحمت کشیدم به اینجایی که هستم برسم. همینجوریش تو این ۱۵ ماه انقد خونه موندم کپک زدم و واقعا دارم افسرده میشم.

تجربه‌هاتون رو از مهد بهم بگین. لطفا اگه از چیزی مطمئن نیستین و صرفا شنیدین ممنون میشم کامنت نذارین.

خواب بچه ها اونجا چطوره؟ غذا چطوری میدن بهشون؟ مهدی که انتخاب کردم مهد خوبیه میخوام از تجربیات بقیه بدونم. مرسی از همگی😘❤😘

بنظرم اگ مهد خوبی باشه و بتونی پرستار خصوصی براش بگیری اصلا هم بد نیست

به شرطی ک وقتی برگشتی خونه جبران کنی و مراقبش باشی باهاش بازی کنی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگ مهد خوبی باشه و بتونی پرستار خصوصی براش بگیری اصلا هم بد نیست به شرطی ک وقتی برگشتی خونه ج ...

شما تجربه‌شو داشتی؟ مهدش خوبه. چند روز جلو درش کمین کرده بودم و از مادر و پدرا تحقیق میکردم که اونجا خوبه یا نه😄 ولی نگرانی منو کشته رسما

شما تجربه‌شو داشتی؟ مهدش خوبه. چند روز جلو درش کمین کرده بودم و از مادر و پدرا تحقیق میکردم که اونجا ...

من بچه ندارم والا طرف بگیر نیست🤣ولی خودم مربی هستم😅 هم با کودک کار کردم هم بزرگسال و اینو دیدم ک اگر محیط خوب باشه و بچه هم زرنگ و باهوش چقد می‌تونه هرچقد هم سنش کم باشه ارتباط اجتماعیش رو پیشرفت بده و اعتماد به نفسش رو تقویت کنه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
من بچه ندارم والا طرف بگیر نیست🤣ولی خودم مربی هستم😅 هم با کودک کار کردم هم بزرگسال و اینو دیدم ک ا ...

وای چه خوب که مربی هستی😍 بچه هارو چجوری میخوابونن تو مهد؟ یا غذا چجوری بهشون میدن؟ چون خیلی کوچولوعه نگرانم اذیت بشه....

وای چه خوب که مربی هستی😍 بچه هارو چجوری میخوابونن تو مهد؟ یا غذا چجوری بهشون میدن؟ چون خیلی کوچولوع ...

من مربی ۲/۵ سال ب بالا هستم عزیزم اما خب خوابوندنشون بستگی به امکانات مهد داره

اگ بچتون کریر داره بدید که تو گهواره های مهد نخوابونن

پرستار بگیری از مهدکودک بهتره به نظرمن عزیزم.

چون هم بیشتر حواس پرستار به بچت هست هم اینکه خیالت خیلی راحت تره.

یه آمار قیمتی از آسانیسم بگیر ببین از مهدکودک برات به صرفه تر درمیاد یانه

من فقط آسانیسم میشناسم ولی تو اینترنت بزنی پرستار کودک جاهای دیگه ام میاد که بپرسی ازشون