2777
2789
عنوان

همش از خوشگلی جاری جدید میگن ☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10672 بازدید | 96 پست
با گفتن اخل اقش خوب باشه ذ اتش خوب باشه فلان باشه بهمان باشه وگرنه خوب نیست به وضوح خودشو از چشم خا ...

منم نگفتم به خانواده شوهرش بگه گفتم به شوهرت بگو که هی میگه فلانی خوشگله خوشگله وگرنه باید در مقابل این رفتارهای خانواده شوهرش کلا بی تفاوت باشه و انگار نه انگار

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
ممنون ک درک میکنی  اخه من خانواد هم شوهر من مث خوشگل ندیده هان  هیچوقت ب من نگفتن خوشگلی ...

بيخيال سعي كن بي تفاوت باشي

آتو بدي دستشون ميفهمن نقطه ضعفت كجاس

اصلا عكس العمل نشون نده

حالا خدا رو چي ديدي بلكه دختره جواب رد داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چه بطی به ذوق کردن داره؟اسی کمک میخواد که اعتماد به نفسشو بالا ببره و شوهرش دیگه از زنداداشش تع ...

ممنون منم نگفتم ک راهنماییم کنین چیکار کنن ک زشت بشه گفتم من چجوری این موضوع رو تو خونه ی خودم ببندمو شوهرم ازش تعریف نکنه و گرن ب من چ مگ میخاد بخابه پیش شوهر من 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
بيخيال سعي كن بي تفاوت باشي آتو بدي دستشون ميفهمن نقطه ضعفت كجاس اصلا عكس العمل نشون نده حالا خدا ...

اینا اینقد اعتماد ب نفس دارن ک تپ شموندن برن خواستگاری کدوم کدومو قطعی کنن 

اخه دو تا کیس پیدا کردن یکی ی بچه کوچیک داره و خوشگلع

یکی ی بچه 17ساله داره و خیلی خیلی خوشگل تر 

اعتماد ب نفس نیس.....

كاش لاقل تلاش ميكردي با خانم قبليش آشتي كنه اون كيس بهتر بود براي شما

خودش نخاست جاری قبلیم منو هم بلاک کرد تلاش کردم ولی خودشون نخواستن منم دخالت نکردم 

انشالله هر دوشون خوشبخت بشن 

اینا اینقد اعتماد ب نفس دارن ک تپ شموندن برن خواستگاری کدوم کدومو قطعی کنن  اخه دو تا کیس پیدا ...

كلا ميخوان عروس خوشگل بگيرن

تا دل عروس قبلي شون رو بسوزونن

هنوز به بلوغ فكري نرسيدن كه ملاك زندگي زيبايي نيست

به منم مادر شوهرم گفت جاریم خیلی خوشگله، منم گفتم اره. خیلی خوشگله. چرا ناراحت میشی؟ مگه نمیشه آدما از ما خوشگلتر باشن؟ جاریت هم یکیش. ( من با این جاریم که هم خوشگلتره هم قدش ۱۸۰ ایناس مشکل دارم، نه بخاطر خوشگلیش، بخاطر اخلاقش) ولی خب باشه. مبارک همسرش! به من چه؟

به منم مادر شوهرم گفت جاریم خیلی خوشگله، منم گفتم اره. خیلی خوشگله. چرا ناراحت میشی؟ مگه نمیشه آدما ...

عزیزم شما تاپیک های خودتو ی نگاه بنداز خودتم جاریتو با خودت مقایسه کردی 

خب حسادت تو  ذات هر انسانی هست

ولی من فقط گفتم میخام شوهرم از خوشگلیش نگه و با من مقایسه اش نکنن و گرن مشکلی ندارم 

تازه به من اوایل همه میگفتن اون خوشگلترین زنداییشونه فلان. از قصد بجای صدا زدن اسم من اسم اونو صدا میزدن وقتی با من کار داشتن . اوایل ناراحت میشدم بعدا به این دید رسیدم که مغزشون قد فندقه اسما یادشون نمیمونه، بعدم همه جا خوشگلتر از منم هست. اصلا رقابت نکن. اون بهترین و خوشگلترین! قراره زن تمام مردای عالم بشه؟ نه! همسر خودتو بچسب و خوشحال زندگی کن که جاری حتی قد همسایه هم مهم نیس تو زندگی آدم

عزیزم شما تاپیک های خودتو ی نگاه بنداز خودتم جاریتو با خودت مقایسه کردی  خب حسادت تو  ذات ...

دقیقا بخاطر همین که منم باهات هم مشکل بودم ریپلای کردم. انقدر بی ارزش بودن که حتی تو مراسم پدرم تسلیت هم نگفتن، انگار خوشحال بودن از غمم. حالا صورت پری داشته باشه، وقتی تو دلش انقد بد ذاته… بذار انقد بگن خوشگله تا …. 

تازه به من اوایل همه میگفتن اون خوشگلترین زنداییشونه فلان. از قصد بجای صدا زدن اسم من اسم اونو صدا م ...

ن من اصلا مهم نیس برام ولی خب شوهرم اینا دهن بینن میدونمم ادم مقایسه کردنن منم خب دوس ندارم با کسی مقایسه بشم 

دوست دارم شوهرم منپ مقایسه نکنه اخه یادمه وقتی این جاریم جدا شد شوهرم گفت کاش مامانم ی زن زشت واسه داداشم بگیره من دوست دارم تو تو عروس ها سر تر باشی منم میگفتم همه جا هم زشت هست هم قشنگ الان احساس میکتم اصن با من چپ افتاده شوهرم خب ادم ناراحت میشه 

حس تنفر گرفتم بهش 

دقیقا بخاطر همین که منم باهات هم مشکل بودم ریپلای کردم. انقدر بی ارزش بودن که حتی تو مراسم پدرم تسلی ...

اره چیکار کنیم دیگ غیر اینکه باید صبر کنم تا زمان بهشون نشون بده خوشگلی مهم نیس کار دیگه ای از دستم بر نمیاد 

خدا پدرتونم رحمت کنه روحشون شاد

ن من اصلا مهم نیس برام ولی خب شوهرم اینا دهن بینن میدونمم ادم مقایسه کردنن منم خب دوس ندارم با کسی م ...

درک میکنم ولی جلو همسرت(نه بقیه) شروع کن از خوشگلی خودت گفتن. مثلا فلانی امروز بهم گفت چقد قشنگی، چشمات چه خوش رنگه. یا فلانی منو دید گفت بعد ازدواج چه پوستت عالیه یا ی همچین تعریفای کوچیکی ولی ادامه دار. اونوقت ذهن همسرتو راجع به خودت عوض میکنی. من خیلی پیش میاد با همسرم باشم یکی بگی مثلا چشمات خیلی قشنگه، صدات دلنشینه، خوش سلیقه ای.

تو اینجور موارد دوستا میتونن کمک کنن مثلا بسپار جلو همسرت تعریف کنن یا از همسرت بپرس چه چیز قشنگی توی تو هست. متمرکزش کن رو خودت. 

سرد شدن بدترین کاره