آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 عنوان اونایی که جدا شدین بیایین... 88 بازدید | 15 پست سلام دوستان...اونایی که جدا شدین و بچه کوچیک داشتین، بعد از طلاق بچه چی شد؟من میخوام جدا شم و بچم دو سالشه. شهرای من و شوهرمم متفاوته.یعنی بعد از جدایی اون میره سهرشون و منم میمونم شهرم.چیکار باید بکنم؟بچم چی میشه؟؟خیلی دلهره دارم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!! 1401/05/26 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnaabbaatt عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 519 منم دارم جدا میشم ولی بچه ندارم . نظر شوهرت چیه ؟ با توافق هم دارین جدا میشین؟ درباره اینکه بچه پیش کدومتون باشه صحبت نکردین؟
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 منم دارم جدا میشم ولی بچه ندارم . نظر شوهرت چیه ؟ با توافق هم دارین جدا میشین؟ درباره اینکه بچه پیش ... هیچی از طلاق بهش هنوز نگفتم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35161 هیچی از طلاق بهش هنوز نگفتم ببخشید میپرسمعلت اینکه میخوای جدا بشی چیه؟
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 ببخشید میپرسم علت اینکه میخوای جدا بشی چیه؟ بد اخلاق بد دهن زورگو سلطه گر خود رای طلبکار زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
viiolent عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3693 بد اخلاق بد دهن زورگو سلطه گر خود رای طلبکار صبور باش هیچ مردی کلکسیون خوبی نیست.
آب_هویج عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 11988 بد اخلاق بد دهن زورگو سلطه گر خود رای طلبکار چجوری آشنا شدین عزیزم؟ چون گفتی شهراتون جداس التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35161 بد اخلاق بد دهن زورگو سلطه گر خود رای طلبکار الهی بگردم الان رفتم پستاتو دیدمخیلی قلبم گرفتخیلی برات دعا میکنم انشاالله خدا کمکت کنه بتونی یه زندگی خیلی شادی برای خودتودخترت بسازیمطمئنم که این اتفاق برات میوفتهفقط صبور باش توکلت به خدا باشه
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7847 بچه قانونا تا ۷ سال با مادره دختر ۹ سالگی خودش انتخاب میکنهپسر ۱۵ سالگی ولی کلا توافق کنید بهتره سعی کن پیش خودت باشه نهایتا ماهی یکبار بیاد ببینه بچه رو پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 صبور باش هیچ مردی کلکسیون خوبی نیست. این کلکسیون بدیه زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 چجوری آشنا شدین عزیزم؟ چون گفتی شهراتون جداس قبلا توی شهر ما همسایه بودیم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 الهی بگردم الان رفتم پستاتو دیدم خیلی قلبم گرفت خیلی برات دعا میکنم انشاالله خدا کمکت کنه ب ... فدات شم مرسی.پسر دارمگلم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35161 فدات شم مرسی.پسر دارمگلم آخ ببخشید نمیدونم چرا حس کردم دخترهشاید چون خودم بچه طلاقمچه بهتر که پسر دارید انشاالله زندگی پراز موفقیت و شادی پیش روتون باشه
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 آخ ببخشید نمیدونم چرا حس کردم دختره شاید چون خودم بچه طلاقم چه بهتر که پسر دارید انشاالله ز ... فدات شم عزیزم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
marticaria عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 180 منم جدا شدم ولی اگه شوهرم خصوصیات شوهر شمارو داشت طلا ق نمیگرفتم