2777
2789
عنوان

بانگاه کلاهبردار😔

110 بازدید | 5 پست

یه خونه ۶۵ متری رو به ما داد ۲۳۰ ماهی دو تومن تهرانیم آورد یه بیانیه از ما گرقت ده تومن بعد گفت همینجوری کم کم تا موقع قرار دار پول و برا من بزن ماهم جمعا یه ۹۰ تومنی دادیم بهش یه رسید گرفتیم بعد هرچیمیگفتیم این صاب خونه کیه کجاست گی میاد امضا کنه میگفت شما کار نداشته باشید با صاب خونه مگه میشه همچین چیزی  همش میپیچوند آحر دیروز رفتیم در بانگاه با دادد و بیداد  و اینا ۹۰ تومنو گرفتسم ازش ولی ۲ تومن پول کمسیون شو برد گفت کمسیون و باید کم کنم وگرنه پول و نمیدم و اینا آخر ۲ تومنو برد خدا لعنتش کنه به قرآن مول کارگری بود به زحمت در اومد این دو قرون پول انشاالله که خرج کفن و دفنش کنه ولی حالا یه چک داده اونو بگیریم می خوایم بریم شکایتش  کنیم تورو خدا گول این بنگاه هارو نخورید خیلی هواستون و جمع کنید من که خیلی حالم بده اصلا یه وضعیه 😥😢🥺

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

اومدم اینجا نوشتم یکم درد ودل کنم خالی شم بچه ها 

یه هفته س دلمون به این‌گرم بود به اون خونه 

الان همش  چهار روز وقت داریم تو این خونه که هستیم باید تو چهار روز یه خونه دیگه پیدا کنیم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

عزیزم مام یجا بیانه داده بودیم به بنگاه ولی خونشو نخواستیم فرداش زنگ زدیم‌پس بگیریم گفت درصد مالیاتی که برام میاد بخاطر جابجایی پولو کم‌میکنم

مام‌گفتیم میریم شکایت میکنیم چون به حساب همسرش زده بودیم پولو که مثلا واسه خودش مالیات نیاد

دید ما جدی ایم پولو پس داد کامل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مام یجا بیانه داده بودیم به بنگاه ولی خونشو نخواستیم فرداش زنگ زدیم‌پس بگیریم گفت درصد مالیاتی ...

ماهم شکایتش میکنیم واقعا نیمتونم همینجوری بمونم با این حرص خوردن کاش گم میشد دوتومن ولی این به ناحق نگیره اذمون

تهرانی؟

آره