2777
2789
عنوان

با پیج فیک پیام بدم بهش بیاین

222 بازدید | 21 پست

(سلام با اکانت خالم پیام میدم خودم عضو نمیشم چون درگیر اینجا میشم)

من ۲۱ سالمه و یکی رو دوست دارم که فامیل هست از حس اون نسبت به خودم خبر ندارم وقتایی که مهمونی های خانوادگی هست نگاه خیرشو به خودم حس میکنم و مادرش تا حالا حرفایی پیش کشیده در این موضوع (به مادرم گفته).من خیلی وقته به ایشون علاقه دارم و هرکاری کردم کمتر نشده نرفتم خونشون که نبینمش کمتر نشده و بیشتر هم شده الان تصمیم گرفتم با پیج فیک پیام بدم یا خودم بهش درخواست بدم توی اینستابه بهانه مثلا کار، درس،یا پست لایک کنم و ایناکه استارتی بخوره اما میترسم به نظرشما چه کار کنم ؟؟

ممنون که وقتتون رو برام میذارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصصصصلا این کار رو نکن. پسرا از دخترای سفت و سخت خوششون میاد. خیلی سنگین باش. موقعیت خودت رو خراب نکن. اگه بخوادت خودش میاد با کلی احترام. اگه نخوادت فقط خودت رو از چشمش میندازی. اگه هم بخوادت پس تو فکرته. هر کلر اضافی برداری میفهمه و می خوره تو ذوقش

اصصصصصصصلا این کار رو نکن. پسرا از دخترای سفت و سخت خوششون میاد. خیلی سنگین باش. موقعیت خودت رو خراب ...

میتونم خصوصی باااتون راجب ی موضوع ک فکرمو مشغول کرده ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ مشکلی نیس

میتونم خصوصی باااتون راجب ی موضوع ک فکرمو مشغول کرده ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ مشکلی نیس

حالت خوش نیستا

میخوای باهمه خصوصی چت کنی

خب همینجا بگو راحتتری همه میشنویم