2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خابم نمیاد

😘😘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
اعصابم خرده

چرا عزیزم

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
چرا قشنگم

کنکورم بد دادم انتخاب رشته کردم 

رشته ای که دوس ندارم قبول میشم 

😔😔

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
بچها سر صدا میکنن نمیخوابن شوهرم سه ساعته میخواد بخوابونتشون نمیخوابن ک ... خستشم هست  خودمم ...

خدا بده از این شب بیداریا خدا نگهشون داره

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
فکر و خیال

چرا عزیزم

ان‌شالله حل بشه

بچها سر صدا میکنن نمیخوابن شوهرم سه ساعته میخواد بخوابونتشون نمیخوابن ک ... خستشم هست  خودمم ...

شوهرت بچه ها رو میخوابونه ؟ خوش بحالت، مگه صبح نمیره سرکار؟

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
خدا بده از این شب بیداریا خدا نگهشون داره

ممنون عزیزم

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
اعصابم بهم ریخته فکرم درگیر مشکلات خانوادگی و دلتنگی

صلوات فرستادم ان‌شالله با خیر و خوشی حل بشه عزیزم❤

تب دارم

کرونا؟ ان‌شالله زود زود حالتون بهتر بشه عزیزم🌹