2777
2789
عنوان

امشب بهش پیام دادم

336 بازدید | 10 پست

تو تایپیکای قبلم گفته بودم الانم خلاصه میگم، با یه آقایی دو سال و نیم تو رابطه بودم قصدش ازدواج بود خانوادم چون فهمیدن باهاش دوست بودم خیلی خوششون نیومد و هر دفعه که میفهمیدن هنوز باهاشم به زور کتک و فحش جدامون میکردن، مشکلشون این بود که این آقا ام اس داره، و دفعه آخری که فهمیدن زنگ زدن بهش و تحقیرش کردن، با اینکه وضع مالی اون از ما بهتره ولی به خاطر بیماریش دلشو شکوندن😔 من دقیق نمیدونم چیا گفته بودن چون اون روز خونه نبودم، خودش هم در همین حد بهم گفته بود که به خاطر بیماریش و اینا سرکوفت زدن بهش و به خودش و خانوادش فحش دادن، حالا بعد تقریبا دو ماه بهش پیام دادم خیلی جلوی خودمو گرفتم که ندم، که بیشتر ناراحتش نکنم ولی مگه دست خودم بود اینقد دلم تنگ بود براش هیچ جوره قانع نشدم پیام ندم، باهاش حرف زدم بهم گفت ول کن این قضیرو و حوصله شر و بحث ندارم، گفت حتی از خودمم متنفرم گفتم از منم متنفری ولی جوابی نداد هرچی بهش گفتم فقط یه کلمه بگه دوسم داره یا نه چیزی نگفت گفتم اگه بدونم دوسم نداری دیگه هیچوقت بهت پیام نمیدم بازم چیزی نگفت، چن دقیقه بعدش دیدم بلاکم کرده😭 همش از خودم میپرسم آخه مگه من چیکارش کردم که حتی حاضر نیس دیگه باهام حرف بزنه، من حتی نمیدونم اون روزی که خانوادم زنگ زدن به خانوادش چیا گفتن، حق دونستن اینو هم ندارم؟ امشب دیگه مطمئن شدم دوسم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دوستت داره ولی خانوادت یا احتمالا همین دو ماه فاصله سرشکسته اش کرده و بخاطر اینکه دیگه نمیتونه تحمل کنه باز سرکوفت بخوره یا حس میکنه تو دوسش نداری و باهاش بازی میکنی سرد شده 

حق باهاشه عزیز بدکاری کردن باهاش خونوادت

خب چرا با من بد تا میکنه؟ خدا خودش میدونه من چقد به خاطرش کتک خوردم چقد اذیتم کردن ولی با همه این وجود پاش موندم، ولی اون چی.....

بخاطر خودت ازت گذشته . پی‌گیر نشو چون برنمیگرده. باتوجه ب بیماریش نمیخاد اینده تورو خراب کنه. حسم‌میگه وقتی بلاکت گرده ی دل سیر گریه کرده . ولی بخاطر خودت ازت گذشت. 

چقدر دلم براش سوخت

اون فقط به خاطر چیزی که دستش نیست وخودش درد ورنج میکشه باید سرکوفت بشنوه

کاش کمی شعور داشته باشیم.

طرف میبینی سالم وورزشکار اما یکدفعه سکته میکنه

یا با ماشین تصادف میکنه وخیلی چیزهای دیگه

هیچ کس از اینده خبر نداره

حالا بیماری اونم قبل ازدواجش مشخص شده وخیلی ها هم بعد ازدواج مشخص میشن

خب دختر نده ولی حق توهین نداری

چقدر حالش بد شده باشه طفلک

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

الان فقط دلم میخواد بدونم حالش خوبه یا نه، آخه تو همه مدتی که باهاش بودم یه بارم اینطوری حرف نمیزد هیچوقت نمیگفت از خودم متنفرم بیشتر اوقات سرحال بود یاد خاطراتمون میفتم دلم میگیره😔 اینقد باهم خوشحال بودیم اصن نمیفهمیدیم زمان چجوری میگذره، ولی امشب از طرز حرف زدنش مشخص بود خیلی حالش بده نگرانشم عذاب میکشم وقتی یادم میاد خانوادم چه رفتاری باهاش داشتن و هیچ کاری هم ازم برنمیاد😭😭😭 الان تنها چیزی که میخوام اینه که حالش خوب باشه خدای نکرده بیماریش بیشتر نشه

خب چرا با من بد تا میکنه؟ خدا خودش میدونه من چقد به خاطرش کتک خوردم چقد اذیتم کردن ولی با همه این وج ...

خب مجبوره حتما تهدیدش کردن یا ک خیلی دلشو شکوندن براهمین نمیتونه بات بمونه

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫