بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش گفتم میگه بچه باهم کنار میان .ولی من خودم با همکلاسیش صحبت کردم که باهم دوست باشین و هوای همو داشته باشین ولی انگار تاثیری روش نداره.میترسم که تند صحبت کنم نتیجه ی عکس بده .با مادرشم نمیشه حرف زد خیلی عصبیه
پس دیونن خونوادگی این ریشه از تو خونوادشه بش زورمیگن میاد سر بچت در میاره تلافیشو
همون دیگه حالا من کلی با پسرم امشب صحبت کردم که نرو کنارش اگه اومد برو جای دیگه بشین با بچه های دیگه بازی کن .ولی خب خیلی کوچیکه و متاسفانه خیلی مهربونه .میگه من دوسش دارم مامان ☹️
منم پیرم کوچیکترین فرد کلاسشه از چهار سالگی رفت ولی سیاست داشته باش مثلا من میگم اسم شما چیه خانم زیبا یا اقای خوشتیپ میگه رادین گفتم رادین جون من خیلی خوشحالم تو با پیره من همکلاسی هستی میشه با پسره من دوست باشی میشه کنارت بشینه و مواظبش باشی کسی ناراحتش نکنه پسره من میخاد مثل شما قوی و با ادب و شجاع باشه اگه ی وقت دعوا کردن پسرم بکه میگن اشکال نداره دوستی شما خیلی با ارزشتره دوستت خیلی شجاعه تمیزتره از کلاس دیگه بیان ناراحتت کنن.من اونقدر ازشون تعریف کردم کل کلاس پسرم مثل سرباز اماده نظام مراقب پسرمن همشون هم دوسشون دارن همو هم مراقبش هستن.اون بچه هم شش ساله هست واقعاااا بچس سعی کن همیشه دوست برای بچت کنار بزاری تا حس کینه و خشم ی بچه رو علیه بچه خودت تحریک کنی
26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم