2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهه دوقلو باردارم پام پیچ خورد رفتم دکتر گفت شکسته و الان تو گچه  

منم دوقلو باردار بودم ۵ ماهم بود کنار اپن آشپزخونه وایساده بودم با شوهرم حرف میزدم انگار یکی هولم داد طوری که پرت شدم تو اتاق خدا رو شکر با پهلو افتادم و چیزی نشد ولی بی نهایت ترسیدم تا چند ساعت گریه میکردم حتی شوهرم‌میگفت چی شدی کی هولت داد

منم دوقلو باردار بودم ۵ ماهم بود کنار اپن آشپزخونه وایساده بودم با شوهرم حرف میزدم انگار یکی هولم دا ...

هیچیت نشد؟ 

دوقلو های مامانی من و باباتون منتظرتونیم که هر چه زودتر خانوادمون کامل بشه🥺❤ 
نه انگار معجزه بود با اون شدت خوردم زمین ولی چیزیم نشد

خدا رو شکر 

من فقط یکم پام پیچ خورد شکست گچ گرفتن الان اصلا نمیتونم تکون بخورم سنگین هم شدم حسابی که ببخشیدااا ولی واسم لگن میزارن

خدا رو شکر  من فقط یکم پام پیچ خورد شکست گچ گرفتن الان اصلا نمیتونم تکون بخورم سنگین هم شدم حس ...

ایشالا که زود خوب میشی من کل ۹ ماهو استراحت مطلق بودم و هی دراز کشیده بودم اون شهر غریب و تنها شوهرمم صبح تا شب نبود و خونه ای که نا خودآگاه ازش میترسیدم دوران سختی بود شما قطعا شرایطت از من بهتره ایشالا به زودی فرشته ها تو بغل میگیری که بزرگترین لذت دنیاس

ایشالا که زود خوب میشی من کل ۹ ماهو استراحت مطلق بودم و هی دراز کشیده بودم اون شهر غریب و تنها شوهرم ...

ممنون عزیزم❤