2777
2789
عنوان

دکتر مصباحی عمل بینی

186 بازدید | 4 پست

سلام بچها . کسی میشناسه؟ چقد برا عمل بینی میگیره؟ کارش چطوره؟ شیراز ِ

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
فوق العادست رنج ۴۰ تومنه فک کنم تنها دکتری هست ک روش عمل بسته جراحی میکنه

درسته 

خیلی ممنونم 

فقط من کاراشو اینستاگرام دیدم انگار زیاد تغییر نمیده بینی رو ، اینطوره؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر دنبال کار نچرال هسی پیگیرش باش من خودم به شخصه کارشو در حد همون عکس و فیلم دوست دارم من یک ساله بینیمو عمل کردم و زمانی ک دنبال دکتر بودم دلم نمیخواست این همه سختی و درد بکشم تهشم هیییچ تغییری نکنم و نچرال باشم 

ببین اگر دنبال کار نچرال هسی پیگیرش باش من خودم به شخصه کارشو در حد همون عکس و فیلم دوست دارم من یک ...

دقیقا منم همین نظرو دارم این همه هزینه میکنم و درد میکشم ک اقلا یکم تغییر کنم .

ممنونم از وقتی ک گذاشتی 💕