2777
2789

موضوع برای من از اونجا شروع شد که یک روز توی ماه رمضون برنامه زندگی پس از زندگی رو میدیم و یه دختر خانم که به زندگی برگشته بود گفت ازم خواستن دعای معراج رو بخونم و وقتی خوندم برمگردوندن و بهم گفتم برو به همه بگو دعای معراج دعایی هست که حتی مرده رو زنده میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یک نفر لایک کنه

فقط یک نفر لطفا🥺

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

به روز که کاملا امیدم رو از دست داده بودم یادم به حرف اون خانم اومد و با خودم گفتم مشکل من که از مرگ لاینحل تر نیست . پس دعای معراج رو از اینترنت دانلود کردم و اینقدر از فضایل این دعا نوشته شده بود که واقعا سورپرایز شدم . و به دلم افتاد چهل روز به نیت رفع مشکلم این دعا رو بخونم و دقیقا روز سی و هشتم مشکلم حل شد . روزی که دعا رو نذر کردم با خودم عهد کردم که اگه مشکلم حل بشه اینجا یه تاپیک بزنم و این دعا رو معرفی کنم و این شد که من بخش آخر نذرم رو ادا کردم.امیدورام برای شما هم راهگشا باشه.

یعنی چهله بر دارم دخترم شفا میگیره

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی