2777
2789
عنوان

کمک لطفاً باردارا

67 بازدید | 11 پست

خانوما من آزمایش دادم دیدم آنزیم کبدیم بالاس خیلی میترسم کسی داشته خطرناکه یانه هنوز نشون دکترم ندادم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ماه نهم آز دادم بالا بود، نه چون اواخر بارداريته نگران كننده نيس

عدداش 41و46هست بنظرت مشکلی ایجاد نمیکنه دوسندارم فعلا زایمان کنم تا وقت خودش

من دقيق يادم نيس واسه من چند بود ولي دكتر برام دارو نوشت كه من مصرف نكردم ( شوهرم نزاشت) شكر خدا مشكلي نبود، حالا با دكترت مشورت كن ولي بنظرم چيز نگران كننده ايي نيست، از كجا فهميدي مشكل كبد دادي كه آز دادي؟

من دقيق يادم نيس واسه من چند بود ولي دكتر برام دارو نوشت كه من مصرف نكردم ( شوهرم نزاشت) شكر خدا مشك ...

یه مدت سرگیجه داشتم من فک کردم کم خونم یه هفته صبا شیره انگور خوردم بعد رفتم دکتر آزمایش نوشت دیدم انزیمم بالا☹️

واسه من كل شكمم  و دست و پاهام دونه هاي قرمز زده بود و ميخاريد تقريبا يه هفته يا ده روز بعد از ...

پس برای هرکسی یه جوری بروز می‌کنه من فکر میکردم علائمش یکیه

پس برای هرکسی یه جوری بروز می‌کنه من فکر میکردم علائمش یکیه

اره فرق ميكنه، حالا ايشالا شما هم اين روزاي آخر رو به سلامتي ميگذروني و راحت زايمان ميكني🙏🏻موقع زايمانتم واسه منم دعا كن اگه يادت موند🌹

اره فرق ميكنه، حالا ايشالا شما هم اين روزاي آخر رو به سلامتي ميگذروني و راحت زايمان ميكني🙏🏻مو ...

قربونت برم گلم بازم یکم خیالم و راحت کردی ایشالا که خدا بهترینارو نصیبت کنه