یسنادخترمامانی مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 عنوان کسی تو بارداری امپول تکمیل ریه بچه زده | مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 30 پست همون بتامتازون ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد 1401/05/25 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 منم ۳۳ هفتم به حاطر احتمال زایمان زودرس زدم به شما چرا احتمال زایمان زودرس داد ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8795 به شما چرا احتمال زایمان زودرس داد من عزیزم چون خونریزی داشتم تو بارداری و هماتوم و استراحت مطلق بودم و هستم و اینکه من پلاکتم پایین اومده شاید مجبور شم زودتر سزارین کنم
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 نه..آب دور بچم کم شده بود..گفتن باید آمپول بزنی که ریه هاش تکمیل بشه اگر زایمان زودرس شدی مشکل ... ممنونم فردا ان شالله ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 اره عزیزم دکتر به من گفت باید سر ساعت بزنی من امشب ساعت ۸ زدم فردام همون ساعت دکترت برات توضیح نداده ... نه فقط پشت امپول نوشته ۳ تا امروز ۳ تا فردا رو امپول زده بتاسون ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 من عزیزم چون خونریزی داشتم تو بارداری و هماتوم و استراحت مطلق بودم و هستم و اینکه من پلاکتم پایین او ... اها ان شالله خیره واسه شماهم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8795 نه فقط پشت امپول نوشته ۳ تا امروز ۳ تا فردا رو امپول زده بتاسون والا دکتر به من گفت باید سر ساعت تزریق بشه به فاصله ۲۴ ساعت منم زدم اون هفته
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8795 اها ان شالله خیره واسه شماهم ان شا الله دیگه توکل بر خدا
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 والا دکتر به من گفت باید سر ساعت تزریق بشه به فاصله ۲۴ ساعت منم زدم اون هفته منم میزنم ان شالله بعدش میخوام کزاز بزنم تداخل پیدا نمیکنن باهم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
sama_kocholo عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 8795 منم میزنم ان شالله بعدش میخوام کزاز بزنم تداخل پیدا نمیکنن باهم نمیدونم عزیزم از پزشکت میپرسیدی
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 نمیدونم عزیزم از پزشکت میپرسیدی کزاز فعلا صبر میکنم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12405 من کزاز رو هفته ی ۳۰ زدم بعد بتارو گفت سه تا شنبه هغته های ۳۰ ۳۱ و ۳۲ بزنمن الان هفته ی ۳۲ ام و دوتا اولو زدم این هفته مریض بودم یادم رفت الان تاپیک شمارو دیدم یادم اومد 🙂🙂🙂🙂 نمیدونم باید چکار کنم فردا به دکترم پیام میدم •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 من کزاز رو هفته ی ۳۰ زدم بعد بتارو گفت سه تا شنبه هغته های ۳۰ ۳۱ و ۳۲ بزن من الان هفته ی ۳۲ ... سعنی ۳ دور میخوای بزنی مگه نباید دوروز پشت هم بزنی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12405 سعنی ۳ دور میخوای بزنی مگه نباید دوروز پشت هم بزنی نمیدونم دکترم اینجوری بهم کفت هر هفته دو دز از اون کپسول امپولو میزدم •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
کیک_شوکولاتی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 21766 عوارض داره یانه نزنی عوارض داره با خیال راحت بزن تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 نمیدونم دکترم اینجوری بهم کفت هر هفته دو دز از اون کپسول امپولو میزدم اعه بمن نوشته ۳ تا یه روز ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد