2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

197 بازدید | 14 پست

میدونم طولانیه ولی اگه وقت دارید بخونید🥺🥺

هیچکس باهام جایی نمیاد 

یه جا میخوام برم به هر کی میگم یه بهونه تراشی میکنه و باید همش التماس کنم بیا بریم خوش میگذره و فلان

نه خانواده نه دوست 

دوستم خیر سرش همسن منه ولی همش خودشو درگیر یه کار خیلی مسخره کرده و همش اونو میکنه بهونه درحالی که بعد از ظهرها بیکاره ولی اصلا علاقه به بیرون رفتن و گردش نداره همه دخترای همسن من عشق گردش و تفریحن ولی از شانس من هیچکس دور و بر من اصلا اهل هیچی نیس نه کنسرت نه سینما نه پارک نه رستوران نه هیچییی بخدا از صبح‌تا شب فقط در و دیوار نگاه میکنم یه روز میگم یه جا بریم همش بهونه میارن ده روز طول میکشه تا هماهنگ بشن 

خودمونم وسیله نقلیه نداریم مامانم همینو میکنه بهونه همش میگه صبر کن بابات بیاد ببره ما رو اونم همش سر کاره و درگیره من خودم روم نمیشه بگم خسته و کوفته منو بردار ببر گردش!! بعدم اکثرا دیر میاد جایی نمیشه رفت بالاخره یه مرد کارمند نمیشه شرایطش با ما که بیکاریم یکی باشه که 

داداشمم همش بیچاره بیکاره تو خونه پسر نوجوون

خونمونم بد جایی که اصلا دور و برش امکانا نیس

خسته شدم واقعا چرا تو این خانواده فقط من واسه گشت و گذار روحیه دارم بقیه اصلا اهمیت نمیدن حتی دوستم که همسن منه یه بار هر چی خواهش و تمنا کردم یه نمایش باهام نیومد بریم ببینیم هی گف بذار جور کنم بذار جور کنم آخرش دعوامون شد منو چند هفته الاف بی برنامگی خودش کرد آخرش خودم تنها رفتم نمایش همه جا مجبورم یا تنها برم یا با دردسر خانواده باهام راضی شن بیان!!

واقعا چقد من بدبخت و بدشانسم کاش حداقل یه فرد مناسب برا ازدواج پیدا میاد زندگی خودمو تشکیل میدادم 

من به یکی مثه تو نیاز دارم..... یعنی تف تو زندگی حقیقتا :|

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

گروه‌های طبیعت گردی و گردشگری اسم بنویس هم دوستای زیادی پیدا می‌کنی هم اینکه خیلی خوش میگذره، وقتی فقط یکی دوتا دوست داشته باشی همین میشه دیگه سعی کن دوستان بیشتری پیدا کنی برا خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه‌های طبیعت گردی و گردشگری اسم بنویس هم دوستای زیادی پیدا می‌کنی هم اینکه خیلی خوش میگذره، وقتی ف ...

عزیزم راستش من اهل دوستای زیاد نیستم از گروه های اینجوری هم خوشم نمیاد زیاد اعتماد ندارم خیلی با گروه و اینا برم این ور اون 🥲

ولی واقعا دوست صمیمی ۱۴ ساله نباید اینقد برای بیرون رفتن با دوستش دنبال بهونه باشه از شانس بد منه که این دوست من کلا اهل هیچی نیس حتی پیامای واتساپشو هفته ای یکبار جواب میده که داداشم میگف عجیبه اینجوری چون  دخترایی که دوست صمیمی چندین ساله هستن بیست چهاری در حال حرف زدن با همدیگه هستن🥴

🥺🥺🥺

بیا دستتو بده من با هم بریم اینجا جای ما نیس   من یه درونگرام که باید یه برونگرا به فرزندی قبولش کنه

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
کاش مستقل میشدی از اون طریق دوستای خوبی هم گیرت میومد

متاسفانه هیچ شغل خوبی هم پیدا نمیکنم چون جز عکاسی مهارتی ندارم و اونم حرفه ای نیستم و کلا همش پارتی بازیه این شغل من هیچ آشنایی ندارم تازه سر کار هم برم بازم نمیتونم از خانواده جدا بشم و با کسی هم‌نمیتونم زیاد گرم بگیرم سر کار 🥺 

برای همی واقعا دوس دارم ازدواج کنم البته با فرد مناسب 

خوشبحال دوستام که ازدواج کردن 🥲

کاش مستقل میشدی از اون طریق دوستای خوبی هم گیرت میومد

دوستام منظورم بچه های مدرسه و راهنمایی هست وگرنه دوستی ندارم به اون‌ صورت یکیش فقط خیلی قدیمیه که اونم اصلا تو باغ نیس انگار 

متاسفانه هیچ شغل خوبی هم پیدا نمیکنم چون جز عکاسی مهارتی ندارم و اونم حرفه ای نیستم و کلا همش پارتی ...

ایشالله یه بخت خوب گیرت میاد🙃

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
دوستام منظورم بچه های مدرسه و راهنمایی هست وگرنه دوستی ندارم به اون‌ صورت یکیش فقط خیلی قدیمیه که او ...

واااا منم  کلا ی دوست دارم اونم تو باغ نیس خییییلی رو مخه ولی من خیلی رابطمو باهاش کم کردم چون هم بزدله هم اصلا اهل بیرون و این حرفا نیس.فققققققط غُرررررر میزنه

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞