2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس رو نمیدونم ولی من ملی خرس و اسباب بازی دخترونه ک ماله بچگی خودم بود تو اتاق پسرام گذاشتم کلی خرسای صورتی اصلا هم نگفتم دخترونه پسرونه 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

وا چرا باید مشکلی داشته باشه مامانم میگه من وقتی بچه بودم همش لباس پسرانه میپوشیدم تفنگ بازی میکردم الانم که بزرگ شدم خوب شدم و کمتر کار های پسرانه انجام میدم طبیعی هست😁

ببین داداش، تو این دنیا هیچ چیز جنسیت نداره و بر اساس علاقه طرفه ، مثلا ماشین ، تفنگ،کت و شلوار، آبی و  و .... مخصوص پسرا یا پسرونه نیستت یا دامن،میکاپ،لاک،عروسک، صورتی و .. هم مخصوص دخترا یا دخترونه نیستت خواهشا این کلیشه ها رو بس کنید 

مثلا مت خودم از مانتو خوشم نمیاد و استایلم هیپ هاپ هست و رفتارم هم مثل بعضیا سوسولی نیست و خیلی رک و مشتی حرف میزنم و همه میگن مگه پسری!!! و من از این حرفشون حرصم میگره😑😑😑😑من از دختر بودنم راضی بودم و هستم و چون سلیقه ام با شما هم تفاوت داره دلیل نمیشه که پسر باشم!!!!

نه🥺

دنیای دخترونه رو براش به نحو احسن جلوه بده

دختر منم شر بود و رفتاراش عین پسرا بود.. الان ۳ ساله هست

به اسباب بازیهاش کاری نداشتم..ولی عروس هاشو می اوردم ازش میخواستم با من خاله بازی کنه..تفنگ بازی هم میخواست اجازه میدادم..این همه پلیس زن.. ترنس که نیستن.. علاقه شون به اسلحه و.. غیر عادی نیست

مدام براش لاک میزدم بهش میگفتم برای منم بزنه.. کل انگشت هامو لاک مالی میکرد که بعدا پاک میکردم..موقع کار خونه اجازه میدادم بشینه به کار کردنم نگاه کنه وخالت کنه خرابکاری کنه سر در بیاره..

هم لباس پسرونه مانند داره هم دخترونه.. گیره به موهاش میزنم میکنه و گیره و تل وکش و ..هیچی دوست نداره پسرونه مانند کوتاه کردم.. همه بهم میگن پسره.. گوشاشم سوراخ نکردیم هنوز..اما مهم نیست..نم نم داره عادت میکنه که دختره و باید کارهای دخترونه بکنه..با دخترا اجازه میدم دوست بشه و بیان خونمون.. بیشتر میزنه منم هی باید منت بکشم و آشتی بدم و.. اما خیلی تاثیر خوبی داشت بازی کردن با دختر جماعت..

حرف حق:/

بخدا!

من نمیدونم کدوم ادم نادونی بار اول اومد گفت ماشین پسرونه ست آبی پسرونه ست عروسک دخترونه ست صورتی مال دختراست!

چه ربطی داره اصلا؟

همین تفاوت های مضحک و همین دسته بندی های اشتباهه که ادمارو از هم دور میکنه دیگه.

الان باز داره بهتر میشه.جنسیت و گرایشات جنسی دیگه اهمیت سابق رو ندارن.

ادما دارن یاد میگیرن که رنگ ها اسباب بازی ها لباس ها ارایش لاک و ... جنسیت ندارن

که عناصر مهم تری برای توجه کردن توی زندگی وجود دارن مثل انسانیت صداقت قدرت همدردی و برابری

البته این طرز فکر 100-150 سالی طول میکشه که به نی نی سایت برسه! :))

بخدا! من نمیدونم کدوم ادم نادونی بار اول اومد گفت ماشین پسرونه ست آبی پسرونه ست عروسک دخترونه ست صو ...

دقیقا همینه چه خوب که تو این سایت مضحک یه آدم با درک امروزی پیدا شد🧠💚

دختر من همبازیه پسر نداره شاید شما همبازیه پسر داشتین

با یه روانشناس که تو این زمینه تخصص داره صحبت کن. اون بهت میگه دختر شما مشکلی داره یا خودش خوب میشه. اگه لازم باشه بهت میگه چه کار کنی. پیش هر روانشناسی هم نرو. اگه تخصصش نباشه که بچه سالمت رو مریض میکنه