2777
2789
عنوان

زن خاستگار سابقمو دیدم

254 بازدید | 15 پست

تو عروسی یه خانمی اومد بهم سلام کرد اصلن نشناختمش 

بعد گفت خانم فلانی ام و بعد دیگه فهمیدم زن خاستگارم بوده .منم اونموقع دیگه متاهل بودم 

خداییش خیلی خوشکلتر من بود پوست سفید و موهای قرمز نارنجی داشت و اینا بکنار 

حالا اومده به من سلام کرده منظورش چی بوده؟؟یعنی بهش گفتن من کیم یا رفتیم خاستگاری این ک منو شناخت؟؟

فامیلین؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهش گفته باشن خیلی کار بدی کردن الکی حساسش کردن  

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اگه بهش گفته باشن خیلی کار بدی کردن الکی حساسش کردن    

منم خودم نمیپسندم همچین موضوعیو .هرچند چیز خاصیم نبوده ک .فقط یه خاستگاری ساده بود حسی چیزی نبود این وسط .اونا هم دیگه ادامه ندادن بعد اینکه ما گفتیم نه

با بقیه هم حتما احوالپرسی کردن خب

نه .اومد به مامانم سلام کرد بعد سلام کرد مثل یه دوست ک سلام خوبی .خیلی تحویل گرفت منو بعد گفت منو میشناسی گفتمش الکی چهرت اشناس ولی نه  متاسفانه ِ.گفت زن فلانیم .بعد دیگه من تبریک گفتم و ...