2777
2789

ماشین 

ازمون

ارشد 

شام😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شدن مامانم 

خدا سلامتی بده عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ببخشید ولی حرفت قشنگ‌ نبود به اون شخص هر کس دغدغه ای داره 😶 ایشونم دغدغه شخصیشونو گفتن

نه خاهش میکنم

قصد بی احترامی نداشتم

خواستم به خودش بیاد و این اتفاق طبیعی بدنشو عیب نشماره و  دغدغه نکنه برا خودش😐

به عنوان انسان ترک و جوش و کک و مک و جای زخم همیشه ممکنه اتفاق بیوفته و جای خجالت و نفرت نداره

حتما خودت نداری ک اینطوری بهم میگی  نمیدونی چقدر بده ک اعتمادبنفستو ناخودآگاه جلوی همسرت از دس ...

منم ترک دارم اتفاقا باید بگی نچرالم😅🤭 

زندگیم تک دخترمه🩷

حتما خودت نداری ک اینطوری بهم میگی  نمیدونی چقدر بده ک اعتمادبنفستو ناخودآگاه جلوی همسرت از دس ...

قشنگم

ترک های پوستی جای زخم جای جوش و لکه و ..

همگی به عنوان یک انسان  خیلی طبیعی هستن و جزئی از روند طبیعی بدن یک انسان بالغن

اصلا هم جای خجالت نداره

مردا از زنا میخوان انتظارات و اخلاقشون مثل یک زن پخته بالغ رفتارشون مثل یه دختر نوجوون لوس و مامانی بدنشون مثل یک بچه تمیز و بدون نقص باشه

ولی زن هم یک انسان بالغه و ممکنه خیلی اتفاقا واسه پوستش و بدنش بیوفته

اعتماد به نفستو از دست نده تو با همون خط ها هم زیبایی♡

و اگر بهت گفت اینا چیه و فلان و... جوابشو بده و سکوت نکن

بازم ببخشید گفتم دغدغه چرت😘😂

قشنگم ترک های پوستی جای زخم جای جوش و لکه و .. همگی به عنوان یک انسان  خیلی طبیعی هستن و جزئی ...

اشکالی نداره 

ولی واقعا کسایی رو میبینم ک ندارند حسرت میخورم

هیچ مردی، از پوست صاف بدش نمیاد

به نظر تو هم اگه سفید شه با روش های خونگی درمان نداره؟؟؟

اشکالی نداره  ولی واقعا کسایی رو میبینم ک ندارند حسرت میخورم هیچ مردی، از پوست صاف بدش نمیاد ...

هیچ زنی هم از خیلی چیزا توی مردا مثلا ته ریش بدش نمیاد

یه نگاه به شوهرت بنداز 

ایا اون از هر نظر بی نقصه؟؟

ایا چیزی هست که تو خوشت بیاد و اون نداشته باشه ولی چون همسرته و دوسش داری به اون توجه نکنی؟

چرا تو اینقدر به خودت سخت میگیری

چرا زنا اینقدر خودشونو اذیت میکنن

خانم عزیز تو یک انسانی:)

اگر بچه دار شی اثرات بارداری روی‌ بدنت میمونه

زمین بخوری جای زخم میمونه

چاق شی یا لاغر شی روی بعضی قسمتای بدنت خط میوفته

برای اقا هم همینطوره

منتها اقایون اعتماد به نفس دارنو خودشونو همونطور که هستن قبول دارن و ککشون هم نمیگذه

خطای بدنتو دوست داشته باش این نشون میده تو یک انسانی و جزئی از انسان بودنته

اگر شوهرت حرفی زد جوابشو بده

حالا شوهرت بهت حرفی زده اصلا؟

هیچ زنی هم از خیلی چیزا توی مردا مثلا ته ریش بدش نمیاد یه نگاه به شوهرت بنداز  ایا اون از هر ...

ممنونم از حرفات ❤️🙃

دو بار بهم گفت ،یکبار بهم گفت ک باسنت ترک زده یکبار دیگه هم گفت ک پشت زانو هات ترک زده 

بعد اونم خیلی ترکام زیادتر شدند شاید قبلا زیاد به چشم نیومدن ولی الان خیلی بد شده 

واقعا هر کاری میکنم اعتماد بنفس داشته باشم ولی نمیشه هعی خودمو با این و اون مقایسه میکنم هی خودمو با عکسای دیگه مقایسه میکنم