2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ سال و هفت ماه از پوشک گرفتم دیر بود ولی راحت دیگ رفت.بعدش کم کم یادش دادم جیش رو خودش بشوره بعدم کم کم شماره ۲ رو.الان پنج سالشه ولی تقریبا یک سال و نیم الی ۲ سال هست کلا کاری با من نداره بچم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

نه دیر نیست عزیزم

اول خودت آب بگیر رو دستش بگو از جلو دستشو ببره و خودش رو بشورم 

پسر من سه سال و نیمه مهد می‌رفت خودش بلد بود بشوره،مربیها میگفتن چه خوب که مستقل می‌ره دستشویی،شلوارشم کامل درنمیاورد

من پسرم ۴ سال و نیمشه از ۴ سالگی بهش یاد دادم خودش میره دستشویی و خودشو میشوره

البته به جز شماره ۲ 

یه بار ببرش باهاش حرف بزن من پسرم یک بار که رفت کلی تشویقش کردم خیلی خوشش اومد تا چند وقتم یواشکی چک میکردم ببینم چجوری خودشو میشوره خیالم که راحت شد دیگه الان راحتم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

[QUOTE=248989768]من پسرم ۴ سال و نیمشه از ۴ سالگی بهش یاد دادم خودش میره دستشویی و خودشو میشوره  البته به جز شم ...[/

جیش و خودش میره ولی دو رو نه میگه تو بیا منو بشور من دستم کثیف میشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
نه دیر نیست عزیزم اول خودت آب بگیر رو دستش بگو از جلو دستشو ببره و خودش رو بشورم  پسر من سه س ...

عالیه موقع پوشک گرفتن خیلی راحت بودم قشنگ همکاری میکرد دسشویی 2 رو نمیتونه بشوره میخوام یاد بگیره گریه میکنه میگه اخه دستم کثیف میشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
نه خوبه قبل از اون دیگه گند میزنه به همه جا آخ داغ دلم تازه شد یه بنده خدایی که نسبت نزدیکی داره باه ...

موقع پوشک گرفتنش خداروشکر یه قطره جیش هم رو فرش نریخت 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
عالیه موقع پوشک گرفتن خیلی راحت بودم قشنگ همکاری میکرد دسشویی 2 رو نمیتونه بشوره میخوام یاد بگیره گر ...

اخی عزیزم بعضی بچه ها حساسن،چون بزرگ شده کوچیکتر بود یادش می‌دادی استقبال هم میکرد مفهوم دستم کثیف میشه رو حالیش نبود،

پسر من خودش اول شروع کرد می‌گفت تو دست نزن،خوشش میومد کاراشو خودش بکنه،منم جلوشو نگرفتم نظارت داشتم تا خوب یاد گرفت