2777
2789
عنوان

ایا پدرو مادر همسر هم به گردن ما حق دارند؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آخوندی میگفت ک ینفررفته بودزیارت بدون اجازه پدرومادرشوهربعدزیارتش قبول نشده بوداومدش ازاونارضایت گرفت بعدقبول شد.

پدرشوهرمادرشوهراحترامشون طبق روایات واجب هست  

اما.....

کیه ک ندونه پدرومادرشوهرراضی نمیشن سرب گردن عروس باشه دستتم یه من عسل کنی بذاری دهنشون میگن شکره

خیر

خیر ولی برای اجر وپاداش اخروی باید انجام داد همانا که در احادیث فرمودند کما تدین تدان  

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
فک کن واسه پسرت مثلا عروس اوردی  عروست طرزفکرش اینطوری مثه خودت باشه چ حالی میشی؟؟

حق میدم بهش چون من مادر واقعیش،نیستم فقط،در حد احترام برام قایل باشه همین کافیه ادم نباید از عروس یا داماد که بچهای خودم ادم هستن انتظار داشته باشه .فقط،پدر مادر حق انتظار دارن 

انساتهای خوبی هستند اما خوب اختلاف سلیقه زیاد هست و اونها توقعات فراوان از ما دارن .درواقع کمکی هم ب ...

حقی گردن عروس ندارن.بخاطر همسر کاری انجام بدی خب لطفه وگرنه وظیفه نیست.من الان شدم از صدتا دختر موظفتر براشون باز انگار نه انگار

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

به نظرم بله

چون بعد ازدواج ، همسر میشه تکه ای از زندگی مون و قطعا اون پدر و مادر برای پرورش اون تیکه خیلی زحمت کشیدن ، کلی سختی کشیدن تا اون پسر/دختر بزرگ بشه و بیاد مارو خوشبخت کنه

اگه هم خوشبخت نکرد، باز هم احترام شون واجبه، چون بزرگ ترن🙂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

دیشب گریه های مادربزرگمو دیدم اعصابم خورد شد

گفت از پدربزرگت طلاق میگیرم میام خونه شماا مامانم راضی نیست، بابامم طرف باباشه

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه