2777
2789
عنوان

ب نظرتون از من بدبخت ترم هس؟

196 بازدید | 14 پست

(توی تایپک قبلیم درباره رابطم توضیح داد)

حدودا ی سالی هست ک باهامیم همه چیم خوبه 

ولی ی مشکلی هست اینکه من شمالیم اهل گیلان رلم ترک زنجانه

خانوادم ب شدت وصلت با ترکا بدشون میاد من این موضوع رو بهش گفتم میگه من درست میکنم

ولی من خیلی نگرانم دلیلشو از مادرم میپرسم

میگه اونا با ما فرق دارن سخت گیرن این حرفا 

انقدر دیگه گفتن منم میترسم میگم لابد اینم سخت گیره نمیگه بهشم گفتم میگه ب قران اینجوری نیستمو فلان

مامانمم میگه اگه سر ازدواجت زورم بیاری دو روزم اتفاقیم افتاد تو خونه من جایی نداری 

من نمیدونم باید چیکار کنم

(البته من خیلی معذرت میخوام از ترکا)ولی خواهش میکنم ی راهکار بدین ک چیکار کنم

زنجانیا ادمای خوبین فقط ترکا متعصبن خانواده دوستن ولی شمالیا نسبت ب ترکا ازادترن مشکل اختلاف فرهنگی و سلیقه پیدا میکنین

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجانیا ادمای خوبین فقط ترکا متعصبن خانواده دوستن ولی شمالیا نسبت ب ترکا ازادترن مشکل اختلاف فرهنگی ...

منم میدونم بهشم گفتم اینجوریه داستان رلم میگه من مشکلی ندارم میخوای برو بیا فقط سر پوششو اینکه.ازدواج کردیم پشت ب پشت هم باشیم دیگه هیچی نمیگه مثلا نمیگه نباید خونه مادر زززیاد بری بیایی یا محدودت میکنم از این حرفا

اتفاقا من زنجانیم اونجور که فک میکنی سخت گیر نیستن کاریم به کسی ندارن  آدماش خوبن  همه آدم ...

رل منم دقیقا همین حرفارو میگه

ولی مامانم میگه هر چیه ترکه ی اخلاقی داره ک اذیتت کنه من نمیدونم چیکار کنم ک بفهمم همون اخلاقش چیه

منم میدونم بهشم گفتم اینجوریه داستان رلم میگه من مشکلی ندارم میخوای برو بیا فقط سر پوششو اینکه.ازدوا ...

مردا اولش زیاد حرف میزنن ب نظرم هیچ کس اندازه پدر مادر صلاح ادم رو نمیدونن

یعنی مثلا ادمن گفتن ن ترکن نمیشناسیم جواب منفی بدن من مخالفت نکنم؟

ب نظر من گوش بدی خیلی بهتره چون من تو ترکا زندگی کردم ومیکنم ادم ی کمی ام حساس باشه فقط باید حرص بخوره ترکا باید با هم دیگه وصلت کنن غریبه اذیت میشه

رل منم دقیقا همین حرفارو میگه ولی مامانم میگه هر چیه ترکه ی اخلاقی داره ک اذیتت کنه من نمیدونم چیکا ...

اگه واقعا دوستش داری میتونی باهاش بمونی  باهاش بمون به حرفای بقیه هم فک نکن ،خوبی همیشه دو طرفه میشه اگه با آدما خوب باشی باهات کاری ندارن فرقیم نمیکنه ترک باشن یا فارس

حالا کجا باهم آشنا شدین

توی گروه تلگرام😐😂

میدونم الان اینو گفتم میگین ادم شوهرشو تو گوشی پیدا نمیکنه خودمم میدونم ولی خب بیشتر اشنا شدیم دیدیم اخلاقمون خیلی شبیه همه ی چند باریم حضوری همو دیدیم