2777
2789
عنوان

موندم اواره🤦‍♀️

310 بازدید | 29 پست

من وزنم ۸۵ باید برم باشگاه از یه طرف تنبلی تخمدان دارم باید لاغر شم خیلی نا منظم پریود میشم اکثرا همه میگن بخاطر وزنمه.

متاهلم ۱۸ سالمه با این وضع هم درس میخونم دلم میخاد برم باشگاه ولی این ماه شهریورو میتونم برم از مهر ماه مدرسه ها شروع میشه اکثرا هم طرف صبه باشگاه زنان صب هم که مدرسه دارم چیکار کنم اخه خسته شدم از این وزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاتو درس کن حجم پروتیین بالا شیرینی حذف کربوهیدرات کم  ۸۰ درصد رژیم تغذیه هست ۲۰ درصد ورزش

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
روزی نیم ساعت پیاده روی کن .کالری شمار نصب کن من ۸۰ بودم شدم ۷۲ . ۳ روز اول سخته بعد بدنت عادت می ک ...

درسته ولی تنها نمیزاره شوهرم برم بیرون خودشم ک واسه پیاده روی نمیاد و سر کار میشه منم مدرسه بخام برم یا تاکسی و باشگاهم چون سر کوچمونه واس اون راهته