2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین تو رو خدا بیاید

12731 بازدید | 17 پست

من امروز رفتم سونو اونومالی بعد دکتر گفت باید بری اکو قلب جنین الان ۱۸ هفته و ۱ روزم اینم جواب سونو خطر داره مشکلی باشه باید سقط شه ازمایش و ان تی هم قبلا خوب بوده 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

مگه دکتر همونجا چیزی بهت نگفت؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش الان اکثرا میفرستن منم رفتم

خیلی خوبه که برو خیالت راحت میشه

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا منم شنبه رفته بودم گفت چربی تو بطن چپ جنین دیده میشه تو برگه زده دانسیته در بطن چپ دیده شد اکوی قلبی توصیه می‌شود برای شنبه وقت گرفتم برم انشالله برای دو تامونم چیزی نباشه 

فقط اکوژن دیده شده ان شالله چیزی نیست نگران نباش  بچه پسره؟

توکل ب خدا اره پسره 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
ن گفت برو اکو

اکو رو به همه میگن جدیدا

منم آنومالی خوب بود اما اکو هم رفتم دکترم گفت من به همه میگم برن

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
والا منم شنبه رفته بودم گفت چربی تو بطن چپ جنین دیده میشه تو برگه زده دانسیته در بطن چپ دیده شد اکوی ...

من برای فردا وقت گرفتم توکل به خدا هردوتاشونو ب امام رضا میسپارم خودش مواظب شون باشه

اکو رو به همه میگن جدیدا منم آنومالی خوب بود اما اکو هم رفتم دکترم گفت من به همه میگم برن

توکل به خدا خدا کنه سالم باشه نگه سقط کن بخدا تحمل شو ندارم 

توکل به خدا خدا کنه سالم باشه نگه سقط کن بخدا تحمل شو ندارم 

خدا نکنه بلا ازش دور باشه انشاالله 

استرس نداشته باش خدا نگه دارشه