2777
2789
عنوان

اللهم ارزقنا کربلا

197 بازدید | 24 پست

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

حسین ....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پرتقالتامسونم  

سلام عزیزم بیا ببینم شما امسال عازم کربلا نیستین

برای مام دعا کنید بطلبه مارو

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

ان شاءالله روزی هممون اربعین کربلا یا حسین🕊🤍

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
💔💔💔  نظری کن که به جان آمدم از دلتنگی گذری کن که خیالی شدم از تنهایی

💔😢

ان شاءالله روزی هممون اربعین کربلا یا حسین🕊🤍

الهی امین یا رب العالمین❤🌸

منم دلم میخواد برم پول ندارم

الهی از سِر غیب براتون پول برسه و جور بشه برین پابوس عزیزم🌸

@پرتقالتامسونم     سلام عزیزم بیا ببینم شما امسال عازم کربلا نیستین برای مام دعا کنید ب ...

عزیز دلم سلام.😭😭😭😭داغ دلم تازه شد با این تاپیک.متاسفانه هنوز چشمای من روسیاه سعادت و لیاقت دیدن کربلا رو از نزدیک نداشته.این شده غم بزرگ زندگیم.بر مشامم می رسد هر لحظه بوی کربلا.بر دلم ترسم بماند آرزوی کربلا.تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده.تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا.😭😭😭😭😭ان شالله هر کی می‌ره خدا پشت و پناهش باشه و وقتی رسید به کربلا اونایی که جسم شون ایرانه و قلبشون کربلا رو به یاد بیارن  و از آقا بخوان گناهکاران و روسیاه ها رو هم بطلبه.اقای همه خوبان هستند آقای ما بدها هم بشن 😭😭😭😭😭😭تا قیامت گریه کنم ازین فراق بازم دلم آروم نمیشه😭💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیز دلم سلام.😭😭😭😭داغ دلم تازه شد با این تاپیک.متاسفانه هنوز چشمای من روسیاه سعادت و لیاقت دیدن ...

فداتم عزیزم دوراز جانِ شما .اتفاقا  شما لایق بهترینایین...به امید خدا مطمئنا خداوند تعالی در بهترین فرصت نصیبتون میکنه زیارت دُردونه شو

حالا بزار ان شاءالله برین و اون همه شکوه و عظمت و جذبه بین الحرمینو از نزدیک ببینین و لمس کنین (حالا شما که از نزدیک و مستقیم ندیدین اون همه جذبه رو...به قول معروف شنیدن کی بِوَد مانند دیدن )و برگردین اون موقع س که بیقراری و عطشتون بیشتر میشه و هر لحظه دلتون هوای اون قطعه از بهشت روی زمینو میکنه...الهی به حق پنچ تن آل عبا نصیب شما و من و همه ی آرزومنداش...الهی آمین یا رب العالمین

فداتم عزیزم دوراز جانِ شما .اتفاقا  شما لایق بهترینایین...به امید خدا مطمئنا خداوند تعالی در به ...

زنده باشید الهی عزیز دلم❤️.شما خیلی لطف دارین بهم .🌼ان شالله🌼 ان شالله🌼 ان شالله 🌼که روزی همه بشه روزی ما هم بشه زیارت بهشت روی زمین💚🍃.حرفتون حقه هر کی میبینم که کربلا رفته عطشش برای زیارت دوباره چند برابره.گاهی وقتها میگم خدایا اونایی که اهل بیت رو قبول ندارن و نمی‌شناسند چطور زندگی میکنند؟مثلا چطور به کسی لقب مهربانترین میدن وقتی خدا مهربان‌تر از پیامبر خلق نکرد؟چطور مرد رو معنی میکنند وقتی امیرالمومنین رو ندارن؟چطور از مهرمادری و عشق همسری میگن وقتی حضرت زهرا رو نشناختند ؟چطور دم از مهربانی و بخشش میزنند وقتی کریم اهل بیت امام مجتبی رو نمیشناسند؟اصلا بگو چطور تا حالا زنده بودن اونم بی عشق اباعبدالله؟ به تعداد ریگ های بیابان و ستارگان آسمان شاکر خداییم که مسلمونیم و شیعه.شاید شیعه واقعی که اهل بیت انتظار دارند نباشیم اما خدا خودش می‌دونه دوستشون داریم زندگیمون فدای اهل بیت . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃