2777
2789

بچه ها زمان ما تو مدرسه کسی گوشی نداشت یا اگه داشت شماره شو به کسی نمیداد بخاطر مزاحم تلفنی ها... بین دوستام فقط من گوشی داشتم دوست پسرم بهم داده بود شمارمم به کسی ندادم... دیگه ازدواج کردم از شهرمون رفتم و دوستامو دیگه ندیدم.... الان ۱۲ ساله من آرزوی دیدنشونو دارم... میدونم اونام ازدواج کردن و ممکنه دیگه تو شهر پدریم نباشن و یا تغییر قیافه بدن قابل شناسایی نباشن... گاهی تو خواب دوستامو میبینم خیلی خوشحال میشم بعد که بیدار میشم میگم کاش واقعی بود.... تو اینستا هم اسماشونو زدم کلی پیج میاد... شما هم دوستاتون رو گم کردید؟؟؟😔😔😔چطوری پیداشون کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داشت ایشش کلا بخاطر سرکاری گذاشتنمون جواب نمیدم😒😒

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
مطمئن باش اگه پیداشون کنی اون آدم های سابق نیستن):

اره اینو میدونم... نمیدونم چرا اینقدر دلم میخواد لااقل دو سه تاشونو ببینم.... یه بار یکیشونم دیدم ولی خجالت کشیدم باهاش حرف بزنم چون زیاد صمیمی نبودیم