2777
2789

خانواده شوهرم ۶ ساله پیرم کردن دیونم کردن چندوقته سعی کردم جواب بدم اما اصلا بهتر نشدن باز حرف میزنن باز تز میدن

نظرم اینه اصلا تو جمع یا وقتی پیشمن باهاشون حرف نزنم ولشون کنم بزارم هرچی میخان بگن اصلا کلام حرف نزنم مگر در حالت اجبار ...

یکی از چیزاشون ک رومخمه اینه ک دختر من ۱۵ ماهشه از روز اولی ک دیدنش گفتن واز چ ریزه بما نرفته ما همه درشتیم حالا خداساهده شوهر من قدش از من کوتاه تر و ریز ریز..

یا دخترم ۱ سالش بود میگفتن چون بحرف ما گوش ندادی قنداقش نکردی راه نمیره راه رفت حالا ۱۵ ماهشه مدام جلو همه میگن چرا حرف نمیرنه ..درصورتی ک بچه همین خواهرشوهرم ک اینارو میگه ۸..۹ ماهشه دخترمن همسن این ک بود هم چهار دست و پا میره هم بلند میشد خودش ولی بچه این تازه میشینه اصلا درمورد بچه خودش هیچی نمیگه منم جلو جمع بهش گفتم اما دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم ک حرفاشونو جدی نگیرم و حرف نزنم دیگه

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم میگن بچت لاغره بهش نمیرسی😐😐

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

کاش تو جمعی ک هست نری،اگه رفتی هم این مواقع با ی لبخند ژکوند مهمونش کن،با این ادما هرچی کمتر دهن ب دهن کنی اعصابت ارومتره،چون ک میدونی میخ اهنین نرود در سنگ،خدا بهترین قاضیه

هر چی به بچه‌ات گفتن بگو چون باهوشه دیرتر انجام میده بیشتر لحنت رو قوی کن ویا اونقدر خونسرد جواب بده که از خونسردی حرص بخورن بعدم با صدای بلند و خنده قربونش برو مثلا قربون راه نرفتنت برم قربون بی زبونی بشن هی بگو و بخند پدرشم وارد کن بگو بابایی منو ببین

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
چرا نمیفهمن که مامانا رو بچه هاشون حساسن خررررننننننن ولشون کن به شوهرت بگو نه ولش کن ندید بگید کارا ...

چجودی نادیده بگیرم

کمتر دعوتشون کنید خونتون کمتر خونشون برید رفتین هم سر سنگین باشین جوری فاصله بگیرید نتونن راحت باهات ...

شوهرم طرف اوناس ب حرف من نیست ک‌کمتر بریم بیایم